Το στοίχημα της Τετάρτης

Μια... ελληνική Τετάρτη έχουμε σήμερα με την εμβόλιμη 18η αγωνιστική της stoiximan.gr Basket League να μας προσφέρει ένα ενδιαφέρον κουπόνι.

Ρέθυμνο - ΑΕΚ στο πρώτο χρονικά ματς, με το 1,36 του διπλού λογικό σαν εξέλιξη, παράλογο σαν τιμή. Η ΑΕΚ παραπατάει στα δύο τελευταία ματς, το Ρέθυμνο με τον Βετούλα σουλουπώνεται, ένας άσος με 8,5 πόντους πλεονέκτημα στο

1,67 είναι καλή περίπτωση.

ΠΑΟΚ - Λαύριο είναι μας που προκαλεί... απέχθεια. Ο ΠΑΟΚ είναι ό,τι πιο αφεέγγυο κυκλοφορεί φέτος, ικανός να πάρει μεγάλα ματς και να χάσει τα απίστευτα. Το δε Λαύριο, εσχάτως είναι σε τρομερή φόρμα. Η λογική λέει διπλό στους 10,5 πόντους για 1,90 αλλά καλύτερα να προσπεράσoυμε.

Τρίκαλα - Κύμη... μυρίζει. Η φόρμα των Τρικάλων λέει ξεκάαθρο άσο, αλλά η Κύμη έχει αρχίσει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και λογικά θα παλέψε μέχρις εσχάτων. Πάμε στο διπλό των 7,5 πόντων στο 1,97 για λόγους... αυτοσυντήρησης.

Προμηθέας - Απόλλωνας στο ντέρμπι της Πάτρας με πιο άνετους αλλά όχι εξασφαλισμένους τους γηπεδούχους και με ισορροπία τρόμου για τον Απόλλωνα. Πρώτη τύχη στον άσο, αλλά σε καμία περίπτωση στο 1,53 κακή τιμή για πολύ πιο μοιρασμένο ματς.

Ολυμπιακός - Αρης το χάντικαπ των 16,5 πόντων για τον Ολυμπιακό χωρίς Σπανούλη θα μας οδηγούσε στο διπλό, αν ο Αρης δεν είχε τελικό κυπέλλου το Σάββατο. Επειδή είναι άγνωστο αν θα έχει εκεί το μυαλό του ή αν θα το δει σαν γερή πρόβα και θα τα δώσει όλα, προσπερνάμε.

Παναθηναϊκός - Λευκάδα τέλος, με το χάντικαπ των 29,5 πόντων να είναι άνετα στην ευχέρεια του Παναθηναϊκού με την υποσημείωση πάλι του τελικού κυπέλλου που έχει και ο Παναθηναϊκός. Οπότε, καλά να περάσουν...

Keywords
Τυχαία Θέματα