"Καθάρισε" ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ πήρε την Οκλαχόμα στις πλάτες του και την οδήγησε στη νίκη με 87-83 κόντρα στο Πόρτλαντ σε ένα δύσκολο παιχνίδι, την ώρα που οι Λέικερς επικράτησαν του Κλίβελαντ με τον Χάουαρντ να επιστρέφει στη δράση, ενώ το Σαν Αντόνιο είχε εύκολο έργο απέναντι στη Μινεσότα, "έχασε" όμως τον Μανού Τζινόμπιλι με τραυματισμό.

Τα αποτελέσματα:

Ιντιάνα - Μπρούκλιν 86-97
Μινεσότα - Σαν Αντόνιο 88-106
Γκόλντεν Στέιτ - Ντένβερ 105-116
Οκλαχόμα Σίτι - Πόρτλαντ 87-83
Κλίβελαντ - Λέικερς 93-113

Δια

χειρός Ντουράντ

Η Οκλαχόμα Σίτι κέρδισε με 87-83 το Πόρτλαντ με τον Κέβιν Ντουράντ να κάνει εκπληκτική εμφάνιση και να σημειώνει 33 πόντους (μοίρασε και 6 ασίστ), σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε. Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πήρε αρκετά λεπτά... ξεκούρασης, αλλά σε όσο αγωνίστηκε σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, πετυχαίνοντας μάλιστα κρίσιμους πόντους στα τελευταία λεπτά.

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ προσπάθησε να... σώσει τους Μπλέιζερς, αλλά το σουτ που επιχείρησε 1.7'' πριν το τέλος του αγώνα δεν βρήκε τον στόχο. Παρόλα αυτά είχε προλάβει να κάνει ρεκόρ σεζόν με 33 πόντους και 11 ριμπάουντ που είχε απολογισμό στο ματς, ωστόσο μετά την αναμέτρηση δεν ήταν και τόσο χαρούμενος για το επίτευγμά του.

Επιτέλους, νίκη για τους Λέικερς

Η ομάδα του Λος Άντζελες θυμήθηκε τον καλό της εαυτό και πήρε τη νίκη κόντρα στο Κλίβελαντ με 113-93, μετά από έξι συνεχόμενες ήττες. Η συμμετοχή του Ντουάιτ Χάουαρντ ήταν αμφίβολη για το ματς, όμως τελικά αγωνίστηκε κανονικά και μάλιστα ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών έχοντας απολογισμό 22 πόντους και 14 ριμπάουντ. "Όταν παίζουμε με αυτό τον τρόπο, κερδίζουμε. Και κάνουμε μεγάλες νίκες" είπε ο Χάουαρντ.

Ο Κόμπε Μπράιαντ σημείωσε 23 πόντους, ενώ ο Στιβ Νας τελείωσε το ματς με 10 πόντους και 9 ασίστ. Στην αντίπερα όχθη, ο Κάιρι Ιρβινγκ και ο Ντιόν Ουέιτερς σημείωσαν από 15 πόντους, με τον πρώτο να μοιράζει και 7 ασίστ.

Κέρδισαν το ματς, έχασαν τον Μανού

Οι Σπερς επιβλήθηκαν με 106-88 της Μινεσότα, αλλά η χαρά δεν κράτησε πολύ, καθώς είδαν τον Μανού Τζινόμπιλι ν' αποχωρεί τραυματίας. Ο Τόνι Πάρκερ ανέλαβε χρέη... οδηγού για το Σαν Αντόνιο με 20 πόντους και 6 ασίστ, ενώ τον ακολούθησε ο Γκάρι Νιλ που πέτυχε 15 πόντους. Ο Τιμ Ντάνκαν πέτυχε 12 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ και έκανε 7 κοψίματα, ενώ ο Μανού Τζινόμπιλι σε 12.30' συμμετοχής πρόλαβε να φορτώσει το αντίπαλο καλάθι με 12 πόντους και να μοιράσει 5 ασίστ.

Η Μινεσότα αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και χωρίς τον προπονητή της Ρικ Έιντελμαν, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του που νοσηλεύεται. Και οι Σπερς πάντως, έμειναν χωρίς τεχνική καθοδήγηση κατά τη διάρκεια του ματς, καθώς ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποβλήθηκε από τους διαιτητές για έντονη διαμαρτυρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα