Καταζητούμενοι οι αδερφοί Μάτσιους

Όπως γινόταν στην... άγρια Δύση με τους καταζητούμενους πιστολέρο, έτσι και τώρα η Ευρωλίγκα ουσιαστικά... επικήρυξε τους Λιθουανούς δίδυμους αδερφούς Μάτσιους, Ναούρις και Νορμούντς!

Η διοργανώτρια αρχή έστειλε σε όλες τις ομάδες που μετέχουν φέτος ή έχουν συμμετάσχει στο πρόσφατο παρελθόν μέρος στις διοργανώσεις της επιστολή υπογεγραμμένη από τη Γενική Γραμματέα του Συμβουλίου Ελισέντα Σαρλάτς με την οποία ζητάει να απαγορεύεται δια βίου η είσοδος των συγκεκριμένων "φιλάθλων" στα γήπεδα! Η επιστολή την οποία βλέπετε παρακάτω συνοδεύεται μάλιστα από σχετική φωτογραφία

των... καταζητούμενων!

"Ως συνέπεια του επεισοδίου που έλαβε χώρα στον αγώνα Ζαλγκίρις - Ρεάλ της 7ης Μαρτίου 2013 όταν ένας παίκτης δέχθηκε την επίθεση φιλάθλου, σας ζητούμε να απαγορεύσετε την είσοδο στους κ.κ. Ναουρίς Μάτσιους και Νορμούντς Μάτσιους σε οποιοδήποτε ματς της Ευρωλίγκα ή του EuroCup. Όπως ήδη γνωρίζετε στόχος της Ευρωλίγκα είναι να προωθεί τις αθλητικές αξίες και να αποβάλλει τη βία προκειμένου να δημιουργήσει ένα μπασκετικό σόου προς όφελος των φιλάθλων" αναφέρεται στη σχετική επιστολή!

Keywords
Τυχαία Θέματα