Το καλύτερο ορεκτικό...

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η March Madness στο NCAA καθώς το ένα από τα δύο παιχνίδια της χθεσινής βραδιάς κρίθηκε… στο σουτ. Ο λόγος για την αναμέτρηση Liberty - North Carolina A&T, στην οποία επικράτησαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι με 73-72 γιατί… ο John Caleb Sanders έχασε το λέι απ της νίκης δύο δέκατα πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Οι "Aggies" είχαν το προβάδισμα καθ όλη τη διάρκεια της επανάληψης, ενώ κατάφεραν να

προηγηθούν με δέκα πόντους (61-51) 8:30' πριν το τέλος. Οι "Flames", όμως, έκαναν την αντεπίθεσή τους στα τελευταία λεπτά του αγώνα μετατρέποντας το παιχνίδι και πάλι σε ντέρμπι, χωρίς, όμως, να ολοκληρώσουν την ανατροπή αφού ο John Caleb Sanders αποδείχθηκε ο μοιραίος παίκτης τους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Jeremy Underwood (19π.), με τον Bruce Beckford (16π.-9ριμπ.) να τον ακολουθεί, ενώ στην αντίπερα όχθη ξεχώρισαν οι Davon Marshall (22π.) και John Caleb Sanders (21π.-9ασ.).

Αντίθετα, το άλλο παιχνίδι της χθεσινής βραδιάς κύλησε πολύ πιο ήρεμα. Κι αυτό γιατί το St' Mary's (Cal.) δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Middle Tennessee με 67-54 και να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του κολεγιακού πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Οι "Gaels" πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ και, παρά τις προσπάθειες του Middle Tennessee, διατήρησαν το προβάδισμά τους σε διψήφια επίπεδα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Έτσι, το τελικό σκορ επιβεβαίωσε πλήρως την αγωνιστική τους ανωτερότητα, η οποία οφειλόταν εν πολλοίς στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Matthew Dellavedova (22π.-6ριμπ.), ο οποίος συνεπικουρούμενος από τον Stephen Holt (18π.-6ριμπ.) οδήγησαν την ομάδα τους σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Πλέον, το North Carolina A&T θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση της March Madness το Louisville, το οποίο είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ St' Mary’s (Cal.) θα κονταροχτυπηθεί με το Memphis.

Τα αποτελέσματα:
Liberty - North Carolina A&T 72-73
Middle Tennessee - St' Mary's (Cal.) 54-67

Τα ζευγάρια του bracket:
Louisville (1) - North Carolina A&T (16)
Memphis (6) - St’ Mary’s (Cal.) (11)

Keywords
Τυχαία Θέματα