Κατ΄αρχήν συμφωνία Ολυμπιακού με Χάντερ

Σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό έφτασε όπως αναφέρουν πηγές ο Αμερικανός σέντερ Οθέλο Χάντερ ο οποίος πριν από μερικές ώρες απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρεται, ο Ολυμπιακός μετά το «ναυάγιο» με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις κινήθηκε αστραπιαία και ήρθε σε μια πρώτη συμφωνία με τον σέντερ της Σιένα, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τους

Τοσκανούς.

Ο 28χρονος θεαματικός Αμερικανός είχε στην Ευρωλίγκα είχε 6.3 πόντους και 6.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στο ιταλικό Πρωτάθλημα οι αριθμοί του είναι 9.7 πόντοι και 6.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ ήταν αυτός που με 17 πόντους καθάρισε τη νίκη στον πέμπτο τελικό. Ο Χάντερ ήταν κοντά στο να συμφωνήσει με την Νταρουσάφακα Ντόγκους από την Τουρκία, όμως η πρόταση του Ολυμπιακού τον ανάγκασε να σταματήσει τις όποιες διαπραγματεύσεις.

Ο Χάντερ έχει περάσει από την Ελλάδα όταν το 2010 φόρεσε την φανέλα του Ηλυσιακού, ενώ έχει και εμπειρία από το NBA, όπου και έχει αγωνιστεί από το 2008-2010 με τους Ατλάντα Χοκς. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Ουκρανία με τον Αβζόμας και στην Ισπανία με την Βαγιαδολίδ.

Keywords
Τυχαία Θέματα