Καταγγέλει «ντου» ο Εθνικός!

Η άνετη επικράτηση του Ηρακλή επί του Εθνικού στο «Ιβανώφειο», προσέφερε μια μεγάλη «ανάσα» στους Θεσσαλονικείς στην προσπάθεια αποφυγής των play-out, ενώ ταυτόχρονα απομάκρυνε τους Πειραιώτες από τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2. Ο αγώνας αυτός, πάντως, αποδείχθηκε επεισοδιακός, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα προχώρησε σε καταγγελία για εισβολή οπαδών στα αποδυτήρια της, χωρίς οι τελευταίοι να έχουν τους καλύτερους σκοπούς.

Παράλληλα, θέλησε να ευχαριστήσει τις αστυνομικές δυνάμεις για την άμεση δράση

τους και το τέλος των εν λόγω επεισοδίων, πριν αυτά πάρουν έκταση, ενώ έριξε τα «πυρά» της προς τη διοίκηση του «Γηραιού».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ είναι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει ένα γεγονός που έλαβε χώρα στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Πρόκειται για εισβολή οπαδών (;) στα αποδυτήρια της ομάδας μας… Με ύβρεις κατά του Εθνικού και του Πειραιά, απειλές σε βάρος όλων και σωματική βία επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν την αποστολή προσπαθώντας μάλιστα να χτυπήσουν τους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Η άμεση παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων βοήθησε στην εκτόνωση της κατάστασης και η διοίκηση θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους υπεύθυνους για την προστασία στην αποστολή. Δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και για την διοίκηση του Ηρακλή, που ήταν απούσα και σε καμιά περίπτωση δεν ανταπέδωσε την φιλοξενία του Εθνικού στο κλειστό της Καλλιθέας, στα δύο παιχνίδια για Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα