Αταμάν:«Θέλω ικανοποιητικό μπάτζετ αλλιώς αποχωρώ»

Ο Εργκίν Αταμάν μετά την κατάκτηση του Eurocup φέτος με την Γαλατασαράι,σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν όπου μάλλον η ομάδα του θα συμμετέχει στην Ευρωλίγκα αλλά εκείνος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι στον πάγκο του συλλόγου αν δεν έχει μεγάλο μπάτζετ.

Επίσης αναφέρθηκε και στα συμβόλαια των παικτών της Γαλατά που λήγουν αλλά και σε αυτών που έχουν και για την επόμενη σεζόν.Μάλιστα δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει και στις προτάσεις που έχει από άλλες ομάδες και συγκεκριμένα της Ρεάλ Μαδρίτης την οποία

όμως αρνήθηκε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τούρκου κόουτς:

"Έχω προτάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Αν η Γαλατάσαραϊ δεν μου δώσει ένα ικανοποιητικό μπάτζετ, θα αποχωρήσω! Η Odeabank είναι σημαντικός σπόνσορας και αρωγός στην προσπάθειά μας. Θα αυξήσουν τη χορηγία τους από τα 3 στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχω"

"Είμαστε σε επαφή με κάποιους σημαντικούς παίκτες όμως δεν μπορώ να αποκαλύψω τα ονόματά τους. Τώρα σε ό,τι αφορά το υπάρχον ρόστερ, ο Γκιουλέρ, ο Μίτσοφ, ο Σαφάκ, ο Κοκσάλ και ο Αράρ θα συνεχίσουν μαζί μας. Τα συμβόλαια των υπόλοιπων παικτών ολοκληρώνονται φέτος. Θα διαπραγματευτούμε μαζί τους, θέλουμε να συνεχίσουμε με κάποιους από αυτούς"

"Η Ρεάλ Μαδρίτης ουδέποτε μου πρόσφερε συμβόλαιο όμως έχω προτάσεις από άλλα μεγάλα κλαμπ. Πάντως θέλω να τονίσω ότι αν το μπάτζετ μας δεν είναι στα 9-10 εκατομμύρια ευρώ, η συμμετοχή μας στην Euroleague θα είναι μια απογοήτευση".

Keywords
Τυχαία Θέματα