Καλλιανιώτης; «Ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ στην Ερυθραία»

Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι περιμένει αύριο (Κυριακή, 14/12, 17:00) τον Πανερυθραϊκό καθώς φιλοξενείται από τον Φιλαθλητικό στο κλειστό του Ζωγράφου και θέλει μια ακόμα νίκη ώστε να παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Κύμη και Φάρο.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, και αρχηγός της ομάδας, ο Τάσος Καλλιανιώτης, εξήγησε για μια ακόμα φορά το μυστικό των «ερυθρόλευκων», το οποίο είναι μια απλή συνταγή, την οποία ωστόσο κάνουν πράξη με επιτυχία για αρκετά χρόνια, τόσο ο Δημήτρης Χουχουλής, όσο και οι αθλητές: «Η ομάδα από την αρχή έδειξε ότι έχει πολύ καλό κλίμα και αυτό

έχει βοηθήσει στην μέχρι τώρα πορεία και στα θετικά αποτελέσματα. Παρόλο που για ακόμα μια χρονιά δεν έχουμε μεγάλα συμβόλαια (και "ονόματα") στο ρόστερ, ο κόουτς Χουχουλής έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή χημεία που όλοι έχουν αποδεχτεί τους ρόλους τους. Στην παρούσα φάση, στα θετικά είναι η πολύ καλή αντίδραση που έδειξε η ομάδα, μετά από μια πολύ κακή εμφάνιση και ήττα στον Παπάγου, που "μεταφράστηκε" σε καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι στην ΚΑΠ. Ελπίζω να επιστρέψει και ο Γεωργίου γρήγορα, που είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και χωρίς αυτόν χαλάνε οι ισορροπίες. Αν συνεχίσουμε με αυτή τη λογική και το κλίμα που επικρατεί, δεν ξέρω και δεν έχει σημασία σε ποια βαθμολογική θέση θα τερματίσουμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα ευχαριστηθούμε τη φετινή χρονιά»...με την λέξη κλειδί να βρίσκεται στην τελευταία φράση του 31χρονου γκαρντ, και δεν είναι άλλη από την ουσία που πηγάζει από την λέξη...«ευχαριστηθούμε»!.

Keywords
Τυχαία Θέματα