Καλάθης: "Παίξαμε σαν να είναι playoffs"

Για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε ο Παναθηναϊκός τον αγώνα με τη Μπασκόνια αλλά και τη σημασία της νίκης μίλησε στις δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας, Νικ Καλάθης.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπασκόνια για την 28η αγωνιστική και έκανε το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης στη βαθμολογία. Ο αρχηγός των "Πρασίνων" μίλησε για την

εικόνα του αγώνα, τα λάθη στο τέταρτο δεκάλεπτο αλλά και τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Κρατική Τηλεόραση:

Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε ένα καλό πλάνο, ο προπονητής έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά σε αυτό. Θέλαμε πολύ μία νίκη εκτός έδρας και παίξαμε σαν να πρόκειται για αγώνα πλέι οφ. Τρέχουν πολύ, ειδικά στην έδρα τους. Θέλαμε να κάνουμε κάτι για να μην τους το επιτρέψουμε».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Κάναμε αρκετά λάθος στο τέλος. Δεν ήταν θέμα κούρασης, απλά ήμασταν λίγο απρόσεκτοι στις πάσες μας. Το να νικάμε τέτοια παιχνίδια είναι κάτι σημαντικό».

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης: «Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θέλουμε να διατηρήσουμε ένα καλό μομέντουμ για τα πλέι οφ. Θα κάνουμε ο, τι κάνουμε πάντα και δεν ενδιαφερόμαστε για το τί θα κάνει η Φενέρμπαχτσε».

Keywords
Τυχαία Θέματα