Γκριν: "Μεγάλο εφόδιο το πλεονέκτημα έδρας"

Για τον αυριανό (24/03) αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης και το πλεονέκτημα έδρας στην Ευρωλίγκα αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Έρικ Γκριν.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αυριανή αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης με τους "ερυθρόλευκους" να θέλουν τη νίκη για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Γκριν με αφορμή τον αυριανό αγώνα μίλησε για τη μάχη των

δύο ομάδων αλλά και την προσωπική... "μάχη" που θα δώσει με τον Σέρχιο Γιουλ.

Αναλυτικά:

Για το διπλό του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι: «Ηταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Χτίσαμε μία πολύ μεγάλη διαφορά που για μία ακόμα φορά την χάσαμε, αλλά γυρίσαμε το παιχνίδι. Παίξαμε πολύ σκληρά στην άμυνα, κάναμε μία μεγάλη επιστροφή. Πήραμε τα ριμπάουντ και τελικά στην τελευταία φάση κερδίσαμε και πανηγυρίσαμε τη νίκη. Απλά πάσαρα στον Γιώργο και σκόραρε».

Για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague: «Είναι ένα μεγάλο εφόδιο να έχεις το πλεονέκτημα έδρας. Είναι ένα μεγάλο βήμα αυτό αλλά την ίδια ώρα έχουμε ένα πολύ μεγάλο ματς με την Ρεάλ. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα δούμε τι θα συμβεί. Εχουμε την ευκαιρία να παίξουμε πιο ελεύθερα, γιατί εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Δεν θα έχουμε πίεση και θα μπούμε για να κερδίσουμε κάθε ματς που μπορούμε. Εχουμε χτίσει αυτοπεποίθηση, αισθανόμαστε τέλεια και θέλουμε να παραμείνουμε έτσι».

Για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε για τα καλά. Ηταν το πρώτο παιχνίδι που είχαμε παίξει στην σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε μαζί της. Θα γίνει ένα μεγάλο ματς που θα κριθεί στην δύναμη. Θα είναι μία μεγάλη μάχη».

Για την ομοιότητα του καλαθιού του Πρίντεζη με εκείνο στον τελικό της Πόλης: «Το είδα. Είχα πέντε με έξι άτομα στα social media που μου το είπαν. Ο Μπίλι είχε περάσει το κέντρο και πάσαρε στον Γιώργο και πέτυχε το τελευταίο καλάθι. Ηταν μία παρόμοια φάση. Αλλά σε μένα ήταν μία απομόνωση, που πάσαρα μετά το πικ εν ρολ και ήταν πάντως μία ίδια φάση. Είναι τρελό το πώς τα φέρνει έτσι ο χρόνος, αλλά ήταν μία τέλεια φάση».

Για τον Σέρχιο Γιουλ: «Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και να αγωνίζομαι απέναντι στους καλύτερους και αυτός είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Είναι και η ευκαιρία μου εμένα για να δω πού βρίσκομαι και είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ ως αντίπαλός του και γενικά που θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα