Καλά τα νέα για τον χαμογελαστό Γκιστ (pic)

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα των ακτινολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ στην Μαδρίτη, καθώς έδειξαν ότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σε οστό, με τον ίδιο να ανεβάζει μία φωτογραφία στο instagram λέγοντας ότι θα επιστρέψει σύντομα.

Ο σέντερ των «πρασίνων» τραυματίστηκε χθες(16/11) κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού

με την Ρεάλ σκορπίζοντας την ανησυχία στην ομάδα του καθώς είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της αυτή τη στιγμή.

Ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούσαν για πολύ σοβαρό τραυματισμό, τα αποτελέσματα των ακτινολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Γκιστ στην Μαδρίτη έδειξαν ότι δεν έχει τραυματιστεί σε οστό, πράγμα πολύ θετικό. Όμως δεν υπάρχει ακόμη κάποια ανακοίνωση από πλευράς ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού καθώς θέλουν πρώτα να δουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα κάνει ο παίκτης με το που φτάσει η αποστολή στην Αθήνα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Αμερικανός σέντερ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ στο αυριανό(18/11) ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Τζέιμς Γκιστ, που συνηθίζει να ενημερώνει τους φανς του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram για ότι συμβαίνει στη ζωή του, ανέβασε μία φωτογραφία από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης στέλνοντας το δικό του θετικό μήνυμα, γράφοντας:

«Ένα μικρό βήμα προς τα πίσω.. θα είμαι πίσω προτού πείτε "SuperCajaFrajaListickExpiallaDocious».

Just a minor setback.. I will be back before you can say SuperCajaFrajaListickExpiallaDocious #WheelChairShawty#BoutToDoDonutsInTheAirport#FastFurious9#GodGotMe#NoWorries

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης James Gist III (@gistopoulous14) στις Νοέ 17, 2016, 12:50πμ PST

Keywords
Αναζητήσεις
james gist nea
Τυχαία Θέματα