Και τώρα περιμένουν στον Αρη

Η εκδίκαση της υπόθεσης υπαγωγής του Αρη στο άρθρο 99 ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα. Οι "κίτρινοι" αποχώρησαν από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όντας αισιόδοξοι, έπειτα από μία πολύ καλή παρουσίαση του πλάνου που υπάρχει αναφορικά με την εξυγίανση της ΚΑΕ. Ο Γιώργος Οικονόμου, ήταν αυτός που πήρε ουσιαστικά στις πλάτες του το μεγαλύτερο

βάρος της υπόθεσης, ενώ μαζί του στο νομικό τιμ ήταν οι Γιώργος Ψάλας, Βαλάντης Αγγελόπουλος, ενώ έχει συνδράμει κι ο Χρήστος Γρόλλιος που επίσης έδωσε το παρών.

Για λογαριασμό των "κιτρίνων" υπήρξαν δύο μάρτυρες. Ο πρώτος ήταν ο ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Πρωτογερόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αλλαγή διοίκησης, τονίζοντας πως η τωρινή έχει βάλει τα πράγματα σε μία σειρά, εξορθολογίζοντας τα έξοδα και τα έσοδα. Μάλιστα με βάση όσα υποστήριξε, ο Αρης έχει έσοδα περίπου 1,5 εκατομμυρίων ευρώ και έξοδα 900 χιλιάδων ευρώ. Τόνισε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει να πληρώνονται άνθρωποι και εταιρίες που έχουν οφειλόμενα από τα προηγούμενα χρόνια. Αναφέρθηκε στην αύξηση που υπάρχει στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και στο γεγονός πως υπάρχουν περισσότεροι χορηγοί.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις συμφωνίες που έχουν κάνει οι "κίτρινοι" με το Δημόσιο. Η ομάδα χρωστάει 288 χιλιάδες ευρώ στο ΙΚΑ και 1,3 εκατομμύρια ευρώ στην Εφορία. Με το ΙΚΑ υπάρχει συμφωνία για καταβολή του ποσού σε 60 δόσεις, ενώ σχετικά με το χρέος προς την Εφορία υπάρχουν δύο. Το συνολικό ποσό "σπάει" σε δύο κομμάτια, εκ των οποίων αυτό των 800 χιλιάδων ευρώ θα πληρωθεί σε 90 δόσεις και το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί κατά πάσα πιθανότητα σε 48 δόσεις, εφόσον φυσικά η ΚΑΕ υπαχθεί στο άρθρο 99.

Ο δεύτερος μάρτυρας για την πλευρά του Αρη, ήταν ο Λευτέρης Αρβανίτης. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, πέρα από τις αναφορές που έκανε και την προηγούμενη φορά στην ιστορία και το μεγαλείο της ομάδας, μίλησε και για δύο θέματα που όντως μπορούνε να πείσουν το δικαστήριο για τη βιωσιμότητα της ΚΑΕ. Το πρώτο είχε να κάνει με τη διεξαγωγή τουρνουά υψηλού επιπέδου προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και το δεύτερο με τη συμφωνία η οποία υπάρχει με την Τράπεζα Πειραιώς.

Οσο για την απόφαση του δικαστηρίου, αυτή αναμένεται να γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, με τους ανθρώπους αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας να ελπίζουν πως θα είναι θετική.

Keywords
Τυχαία Θέματα