Περπέρογλου: «Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό»

Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στη Σιένα, καθώς κατάφερε να βάλει μεγάλα σουτ και να δώσει το έναυσμα της αντεπίθεσης για να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στη νίκη. Ο διεθνής φόργουορντ υπογράμμισε πως νιώθει καλά στους Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά στάθηκε παράλληλα και στην κακή εικόνα των νικητών.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Ήμασταν άστοχοι και, πριν καλά-καλά το καταλάβουμε, μείναμε πίσω στο σκορ με διαφορά.

Στην τελευταία περίοδο το παλέψαμε, βάλαμε μεγάλα σουτ, και καταφέραμε μια ακόμη ανατροπή», τόνισε αρχικά ο Περπέρογλου και συνέχισε: «Θα πρέπει να προσέξουμε το γεγονός πως σε ορισμένα ματς δεν κάνουμε καλό ξεκίνημα. Θα είναι λάθος να νομίζουμε πως ό,τι και αν γίνει σε ένα ματς, όσο άσχημα αν παίξουμε, στο τέλος θα κερδίζουμε πάντα. Απόψε, αν είχαμε μία πιο ανταγωνιστική ομάδα ως αντίπαλο, ίσως να μην τα καταφέρναμε. Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό. Στη δεύτερή μου χρονιά αισθάνομαι καλύτερα και είμαι πάντα έτοιμος ώστε να βοηθάω την ομάδα. Ήταν για εμένα και ένα ματς ειδικών συνθηκών, καθώς έπαιξα και στο «4», λόγω απουσιών που έχουμε».

Από την πλευρά του ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ανέφερε: «Στο ξεκίνημα προσπαθήσαμε στην άμυνα να τους περιορίσουμε, αλλά όσο καλή άμυνα και αν παίζαμε, κατάφερναν να βάζουν μεγάλα και δύσκολα σουτ. Αργήσαμε να αντιδράσουμε. Στην επίθεση βελτιωθήκαμε στη συνέχεια, παίξαμε πιο ομαδικό μπάσκετ, κάναμε επιθέσεις ύστερα από τρεις-τέσσερις πάσες, βάλαμε και εμείς μεγάλα σουτ, και φτάσαμε στη νίκη. Δεν μας επηρέασε η απουσία του κόσμου, έχουμε ξαναπαίξει χωρίς κόσμο άλλωστε. Δεν μπορείς να εξηγήσεις πώς καταφέρνουμε να κάνουμε ανατροπές... Τι να πω; Είναι ανεξήγητο! Δείχνει το χαρακτήρα της ομάδα μας. Έχουμε και μεγάλους ηγέτες όπως ο Σπανούλης, δεν τα παρατάμε ποτέ, και παλεύουμε μέχρι το τέλος για τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα