Ιτούδης:«Να διορθώσουμε τα λάθη, συγχαρητήρια για το 1-0»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης και ο Μίλος Τεόντοσιτς έκαναν δηλώσεις μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο οποίο η ομάδα τους νίκησε με 84-74 και έκανε το 1-0 για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο κόουτς των «μοσχοβιτών» ανέφερε στις δηλώσεις του ότι:«Δεν κάναμε σωστά όσα είχαμε σχεδιάσει αλλά σημασία έχει το 1-0 και συγχαρητήρια στην ομάδα μας».Από την πλευρά του ο Σέρβος γκάρντ της ΤΣΣΚΑ

Μόσχας Μίλος Τεόντοσιτς δήλωσε:«Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα για να κάνουμε το 2-0».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ): "Δεν κάναμε σωστά όλα όσα θέλαμε σύμφωνα με το πλάνο μας, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως βάλαμε στην εξίσωση περισσότερους παίκτες. Επίσης, στο δεύτερο μέρος συνείσφεραν επιθετικά περισσότερο και οι Ντε Κολό, Χάινς και Φριντζόν. Ο Φριντζόν στην 3η περίοδο ήταν εξαιρετικός για εμάς. Θα δούμε και πάλι το παιχνίδι ώστε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Eίχα πει πριν την έναρξη των παιχνιδιών πως θα είναι μία ανταγωνιστική σειρά. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου που έκανε το 1-0".

Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ): "Είμαστε στα playoffs και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Κάναμε πιστεύω ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρέπει να ξεκουραστούμε ώστε να παρουσιαστούμε εξίσου έτοιμοι και στο δεύτερο ματς. Πρέπει να κάνουμε το 2-0 και μετά να πάμε στο Βελιγράδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα και αυτό θα μας δώσει την νίκη και στο δεύτερο ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα