Τζόρτζεβιτς:«Φοβερός ο Μπουρούσης, αλλά δεν είναι μόνος του»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε δηλώσεις για το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμποράλ και τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Euroleague και μίλησε με κολακευτικά λόγια για το Γιάννη Μπουρούση,αλλά επισήμανε ότι οι Βάσκοι έχουν και άλλους πολύ καλούς παίκτες.

Ο Σέρβος κόουτς μετά το τέλος της προπόνησης των «πρασίνων» αναφέρθηκε στον υψηλό δείκτη συγκέντρωσης που πρέπει να έχουν οι παίκτες του ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

Για

το πρώτο παιχνίδι και τον Μπουρούση: «Όση ενέργεια έχουμε, πρέπει να την βγάλουμε στο γήπεδο. Η Λαμποράλ διαθέτει απίστευτα αθλητικούς παίκτες, που πάιζουν εξίσου καλά στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Ο Μπουρούσης είναι ένας από τους δέκα παίκτες του rotation, αναμφισβήτητα έχει κάνει τρομερή χρονιά και μάλλον είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της Λαμποράλ, αυτό όμως δεν σημαίνει για εμάς πως πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτόν και να ξεχάσουμε τους υπόλοιπους παίκτες. Το παιχνίδι τους ξεκινάει από τα δύο point guards που έχουν επίσης εξαιρετική σεζόν, υπάρχουν απίστευτοι σουτέρ όπως ο Μπέρτανς, ο Μπλάζιτς έχει κάνει κι αυτός καλή χρονιά, ο Χάνγκα τους δίνει μεγάλη ενέργεια... Πρόκειται για μία γεμάτη ομάδα και έχει όλα όσα χρειάζονται για βρίσκεται εδώ αυτή την στιγμή».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός: «Το επίπεδο της συγκέντρωσης μας πρέπει να είναι στο μάξιμουμ και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Να μην αφήσουν τους εαυτούς τους να μπουν στο γήπεδο δίχως να δώσουν το 100%, ακόμα και αν πρόκειται για πέντε δευτερόλεπτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα