Ισπανικός "εμφύλιος"!

Με την αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα, ξεκινά η τέταρτη αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα. Επιστροφή στην O2 World για τους "πράσινους", με τις καλύτερες αναμνήσεις από το 5ο αστέρι το 2009 να τους συντροφεύουν!

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια έχουμε αύριο Πέμπτη (17/01), με τον ισπανικό "εμφύλιο" να δεσπόζει στο πρόγραμμα του Ε’ ομίλου, μεταξύ της αήττητης Ρεάλ Μαδρίτης και της Ουνικάχα Μάλαγα. Στην Τουρκία

η ουραγός του ΣΤ’ ομίλου Μπεσίκτας, υποδέχεται την Μπαρτσελόνα θέλοντας να πετύχει την πρώτη της νίκη στο Top-16!

Μπάμπεργκ (0-3) - Ανατολού Εφές (2-1) (20:00)

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για πρόκριση παίζει η Μπάμπεργκ, με αντίπαλο την Ανατολού Εφές. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει έως τώρα πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε ΤΣΣΚΑ και Μάλαγα αντίστοιχα, αλλά δεν έχουν καταφέρει να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Οι Τούρκοι μετά και τη δεύτερη νίκη τους στο Top-16 την περασμένη εβδομάδα, θέλουν να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις του ομίλου.

Ουνικάχα Μάλαγα (1-2) - Ρεάλ Μαδίτης (3-0) (21:45)

Μεγάλο παιχνίδι στην Ισπανία μεταξύ της αήττητης Ρεάλ και της γηπεδούχου Μάλαγα. Η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα άντεξε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά για δεύτερη φορά στο Top-16 έφυγε με την ήττα απ’ το παρκέ. Αγχωτική ήταν η εντός έδρας νίκη της Ρεάλ απέναντι στην Ζαλγκίρις με μόλις ένα πόντο και θα αναζητήσει την τέταρτη της επιτυχία, που θα την διατηρήσει στην κορυφή.

Ζαλγκίρις Κάουνας (1-2) - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3-0) (21:45)

Οι Λιθουανοί έχοντας παρακαταθήκη τις εξαιρετικές εμφανίσεις με Ρεάλ και Παναθηναϊκό (έχασαν και στα δύο παιχνίδια με μόλις ένα πόντο), θα θέλουν αυτή τη φορά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ να κάνουν το κάτι παραπάνω. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο αφού η ρωσική ομάδα του Θοδωρή Παπαλουκά, θα έχουν στο μυαλό τους να διευρύνουν το αήττητο σερί, που θα τους φέρει πολύ κοντά στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα.

Μπεσίκτας (0-3) - Μπαρτσελόνα (2-1) (21:45)

Η Μπεσίκτας δεν έχει καταφέρει ακόμα στο Top-16 να πραγματοποιήσει την πρώτη της νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική στη Βασκονία, "παραδόθηκε" απ’ την αρχή του παιχνιδιού στην Κάχα Λαμποράλ, δίχως να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Απέναντι στην πάντα ισχυρή Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, θα παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για πρόκριση. Χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, οι Ισπανοί θέλουν να φύγουν με την νίκη απ’ την Τουρκία, που θα τους διατηρήσει στις προνομιούχες τέσσερις πρώτες θέσεις του ΣΤ’ ομίλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα