Η επιστροφή του Πολ Τζορτζ!

Ο Πολ Τζορτζ φορά και πάλι τα (επίσημα) «ρούχα της δουλειάς». Ο σταρ της Ιντιάνα ανακοίνωσε το Σάββατο (4/4) πως την επομένη θα αγωνιστεί κόντρα στο Μαϊάμι και θα πραγματοποιήσει το φετινό ντεμπούτο του, 8 μήνες μετά τον φρικιαστικό τραυματισμό του στην προετοιμασία της Εθνικής Η.Π.Α.! Ο «PG-13» (σ.σ.: άλλαξε ήδη αριθμό φανέλας από το Νο24 στο Νο13) ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η αποθεραπεία μου ήταν μία μακρά διαδικασία και αυτό είναι άλλο ένα βήμα της. Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους γιατρούς,

το προπονητικό τιμ της ομάδας μου και όλη την οικογένεια των Πέισερς για την υποστήριξη. Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά και ταυτόχρονα συνειδητοποιημένος ότι βρίσκομαι ακόμα στο στάδιο της διαδικασίας να επιστρέψω 100% υγιής. Πιθανότατα δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απόψε, είμαι ενθουσιασμένος!».

Ο Αμερικανός φόργουορντ, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 12-15 μηνών, είχε βάλει στόχο να επιστρέψει στα μέσα Μαρτίου. Όμως στην πορεία θεώρησε πως είναι πιο ρεαλιστικό να γυρίσει στο παρκέ λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Καθώς το θέμα της επανόδου του προκάλεσε διαφωνίες μεταξύ κόουτς και διοίκησης της Ιντιάνα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος Λάρι Μπερντ ξεκαθάρισε ότι «τα λεπτά του Πολ θα είναι στην αρχή περιορισμένα, αλλά είναι πολύ χαρούμενος γιατί ήθελε πολύ να επιστρέψει», ο σταρ των Πέισερς θα επιχειρήσει να βοηθήσει την ομάδα του να «χωρέσει» στην 8αδα των ανατολικών πλέι-οφς. Η Ιντιάνα είναι στην 10η θέση με ρεκόρ 33-43, πίσω από τους 8ους Χιτ (34-41) που αντιμετωπίζει την Κυριακή και τους 9ους Σέλτικς (34-42). Ο κόουτς Βόγκελ ξέρει πως δεν μπορεί να υπολογίζει για πολλά λεπτά τον Τζορτζ -που πέρσι κατέγραψε 21,7π.- 6,8ριμπ.-3,5ασ.-1,9κλεψ., στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του- αλλά ευελπιστεί και μόνο η παρουσία του θα εμψυχώσει τους Πέισερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα