Η εκδρομή του Μίλωνα στην Καλαμπάκα (pics)

Για μια ακόμη χρονιά τα τμήματα υποδομών του Μίλωνα πραγματοποίησαν την εκδρομή τους,αυτή την φορά στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.Το πρόγραμμα περιείχε βόλτες στα αξιοθέατα αλλά... και αρκετό μπάσκετ με φιλικούς αγώνες των παιδιών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Μίλωνα:

«Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για μια φορά ακόμη η «καθιερωμένη» πια εκδρομή των υποδομών μπάσκετ του Συλλόγου μας, με προορισμό την πανέμορφη Καλαμπάκα Θεσσαλίας.

Ο δρόμος προς τα εκεί είχε, αποστολή 185 ατόμων με τρία πούλμαν και Ι.Χ. (παιδιά,

Γονείς, προπονητές και συνοδούς), που πέρασαν ένα όμορφο και Χριστουγεννιάτικο τριήμερο, παίζοντας μπάσκετ, διασκεδάζοντας στον Μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα και στην γραφική Ελάτη, γνωρίζοντας τα μαγευτικά Μετέωρα και βολτάροντας... στην όμορφη Καλαμπάκα και στην στολισμένη πόλη των Τρικάλων.

Οι ομάδες μας (2005Α, 2005Β, 2006, 2007), αντιμετώπισαν σε φιλικούς αγώνες τα εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, τον Έσπερο Λαμίας, την ΑΕΤ BC, τον Αίολο Τρικάλων και τον ΑΟ Καλαμπάκας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους, Πρόεδρο των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη Γ. Στεργίου, Υπεύθυνο ακαδημιών μπάσκετ ΑΕΤ BC Χρήστο Γκότα και Υπεύθυνο προπονητή ΑΟ Καλαμπάκας Κώστα Σπανό για την πολύτιμη συμβολή τους στην διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τους Γονείς των τμημάτων 2005Α, 2005Β, 2006 και 2007 για την συμμετοχή τους στην εκδρομή και ιδιαιτέρως τους Κώστα και Κατερίνα Δημητρίου για την συμβολή - βοήθεια τους στα απρόοπτα της αποστολής...

Θερμά συγχαρητήρια στον εμπνευστή και δημιουργό αυτής της εκδρομής που έχει γίνει πια «θεσμός», Coach Άγγελο Σίννη.

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά, και του χρόνου σε νέες αποστολές – περιπέτειες!!!».

Δείτε φωτογραφίες από την εξόρμηση του Μίλωνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα