Το στοίχημα της Τετάρτης

Στοιχηματικό… πανδαιμόνιο επικρατεί σήμερα με αγώνες από τρεις διοργανώσεις και πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Πάμε για Ευρωλίγκα με το Φενέρ – Νταρουσάφακα να είναι οριακά αποδεκτό στο 1,36 του άσου. Περισσότερο λόγω έδρας, παρά επειδή πείθει η Φενέρ στην κατάσταση που είναι, απέναντι στην επίσης απρόβλεπτη Νταρουσάφακα.

Μιλάνο – Παναθηναϊκός το 1,65 στο διπλό είναι απαράδεκτο. Δεν έχει λογική, όσο κι αν το Μιλάνο είναι αποδυναμωμένο. Φαβορί ο Παναθηναϊκός,

συμφωνούμε, αλλά θέλαμε καλύτερη τιμή.

Μακάμπι – ΤΣΣΚΑ και το 1,44 του διπλού μάλλον κολακευτικό είναι για την Μακάμπι που τις τελευταίες εβδομάδες θυμίζει περιφερόμενο θίασο. Εχει παίκτες για ξέσπασμα, αλλά η ΤΣΣΚΑ λογικά καθαρίζει.

Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα τέλος, απρόβλεπτο ματς, παραπέμπει σε ρουλέτα. Εχει νόημα σε ζητούμενο το διπλό του 2,45 και τέλος.

Περνάμε στο τσάμπιονς λιγκ, με το Σάρατοφ – Οραντέα να φέρνει αντιμέτωπες δύο ισόβαθμες ομάδες, αλλά με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους. Το 1,08 δεν είναι καλό, το χάντικαπ των 13,5 πόντων οριακό, προσπερνάμε.

Βέντσπιλς – Ουσάκ βρίσκουμε έναν πιθανό άσο στο μικρό 1,30 αλλά είναι πιο σταθερή ομάδα οι γηπεδούχοι.

Μπεσίκτας – ΑΕΚ μια χαρά το 1,38 του άσου, πολύ ανώτερη η Μπεσίκτας, δύσκολα θα την κοντράρει η ΑΕΚ.

Μονακό – Μπάκεν Μπέαρς το ματς ισορροπείται στους 22,5 πόντους αν έχει κέφια η Μονακό το κάνει παραπάνω στο 1,95 αλλά με κέφια έχουμε ξαναπεί ότι δεν παίζουμε.

Μέγκα Λεκς – Μόρναρ μπασκετικά ο άσος του 1,29 είναι ο πιθανότερος για τα πιτσιρίκια του Ρασνάτοβιτς απέναντι στην χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης.

Τενερίφη – Γιουβέντους οριακό το χάντικαπ των 16,5 πόντων, πονηρό το ματς, απέχουμε.

Φρανκφούρτη – Ντομζάλε πάμε με ρίσκο στον άσο με χάντικαπ 10,5 πόντων στο 1,93.

Μακάμπι Ρισόν – Καρσίγιακα είναι καλύτεροι οι Τούρκοι, αλλά το 1,60 του διπλού δεν ενθουσιάζει, παρότι το θεωρούμε ως την πιθανότερη εξέλιξη του αγώνα.

Ολντενμπουργκ – Ρόσα Ράντομ άσος του 1,13 και αν δεν είναι αφελείς οι Γερμανοί μπορούν με άνεση να κάνουν το χάντικαπ των 10,5 πόντων και να δώσουν το 1,88.

ΠΑΟΚ – Βαρέζε άλλος έναν μικρός άσος του 1,14 και πιθανό όβερ στους 153,5 πόντους στο 1,91.

Οστάνδη – Στρασβούργο παράξενο ματς, θα πάμε με τη φόρμα των Γάλλων στο διπλό του 1,62.

Αβελίνο – Τσιμπόνα , καθαρός άσος του 1,05 και μπορεί να γίνει και το χάντικαπ των 14,5 πόντων στο 1,80 αφού οι Κροάτες παλεύουν, αλλά συνήθως καταρρέουν στο τέλος.

Από το Γιούροπ καπ τέλος, παίζονται ο άσος της Φέχερβαρ με την Παρντούμπιτσε στο 1,29, το διπλό της Ναντέρ στη Χερζίγλια στο 1,57 και το διπλό της Γκαζιαντέπ στη Μούρες με 1,33.

Keywords
Τυχαία Θέματα