Η αποθεωτική υποδοχή του Βασιλειάδη (pics)

Ο Κώστας Βασιλειάδης, είναι ένας από τους Έλληνες αθλητές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με κάποια ξένη χώρα. Ο «Βάσκος», όπως αποκαλεί ο ίδιος τον εαυτό του στα προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Vas Kos), αποτελεί ένα γνώριμο και αγαπητό πρόσωπο στην Ισπανία και κάτι τέτοιο φάνηκε στην υποδοχή του, στο αεροδρόμιο του Σαντιάγο Ντε Κομποστέλα στην επιστροφή του στην Ομπραντόιρο ύστερα από τη σεζόν 2009-2010, από φίλους της ομάδας.

Ένα γκρουπ οπαδών της, επεφύλαξε «θερμό» καλωσόρισμα στον Έλληνα σουτέρ, ο οποίος μετά τη λήξη των υποχρεώσεών του με τον ΠΑΟΚ,

βρήκε μια νέα ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιβηρική Χερσόνησο. Οι ιατρικές του εξετάσεις ήταν επιτυχημένες και ο Βασιλειάδης θα ενισχύσει την προσπάθεια της νέας του ομάδας, στο να «σφραγίσει» την παραμονή της στην ACB. Στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές, οφείλει να παλέψει για τη σωτηρία της, ισοβαθμώντας στην προτελευταία θέση με την Εστουδιάντες.

Λίγο αργότερα, έκανε εργομετρικές εξετάσεις και την πρώτη του προπόνηση, με όλα να βαίνουν δίχως προβλήματα. Ο Βασιλειάδης, θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει την Ομπραντόιρο από τις 7/5 και τον αγώνα της 31ης αγωνιστικής με την Μπιλμπάο του Γιώργου Μπόγρη, αφού στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε με αφορμή την απόκτησή του, κατέστη ξεκάθαρο πως δε θα παίξει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή του Πάσχα (1/5).

Keywords
Τυχαία Θέματα