Το τέλος ενός «χρυσού» ταξιδιού... (vids)

Η τελευταία σεζόν του Δημήτρη Διαμαντίδη, είναι λογικό να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, ειδικότερα όσο πλησιάζει αυτή προς το φινάλε της. Έχει απομείνει, άλλωστε, ένα μάξιμουμ 10 αγώνων για τον αρχηγό των «πρασίνων» (ημιτελικοί και τελικοί πρωταθλήματος, εφόσον προκριθεί ο Παναθηναϊκός), προτού αποχαιρετήσει τα παρκέ και γράψει τις τελευταίες «χρυσές» του σελίδες στο «Livre D' Or» της δικής του καριέρας, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ.

Μαζί

με την αποθέωσή του από το κοινό του «τριφυλλιού» και άλλων ομάδων, καθώς και τις βραβεύσεις του, σαν «βροχή» δημοσιεύονται και τα βίντεο-αφιερώματα για τον «3D». Μέσα σε διάστημα μία εβδομάδας, δύο ακόμη δημοσιεύθηκαν στο YouTube, συνθέτοντας ένα υπέροχο «κολάζ» των πιο όμορφων στιγμών του Δημήτρη Διαμαντίδη στο παρκέ, στο οποίο μετρά πια λίγες μέρες ακόμη, μέχρι να αποσυρθεί.

Το «όνειρό» του έγινε πραγματικότητα και η ηχητική υπόκρουση από το κύριο τραγούδι που συνοδεύει την ταινία «Ο Μονομάχος», δε θα μπορούσε παρά να ταιριάζει σε όσες στιγμές χάρισε...

Keywords
Τυχαία Θέματα