Γκίμας: «Ήμασταν βιαστικοί στις επιθέσεις μας»

Τις λανθασμένες επιλογές του στην επίθεση πλήρωσε ο Φίλιππος Βέροιας στην αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα Πατρών σύμφωνα με τον Δημήτρη Γκίμα.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα για τη νίκη. Από την πλευρά μας, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν θέλω να σταθώ στις απουσίες, αλλά ο Τάσος Κασαμπαλής είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Παρ’ όλα αυτά και μετά τον τραυματισμό η ομάδα κατάφερε να αντεπεξέλθει στο παιχνίδι. Βέβαια, σε αυτό βοήθησε ότι και ο Προμηθέας είχε απουσίες. Νομίζω ότι στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές. Νομίζω ότι ήμασταν

βιαστικοί στις επιθέσεις μας. Δεν ξέρω, βέβαια, αυτό εάν θα έφθανε».

Κληθείς να σχολιάσει τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2, αναφορικά με τη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία, συμπλήρωσε: «Με τα σημερινά (02/04) αποτελέσματα και ειδικά του Περιστερίου, το οποίο αντιμετωπίζουμε στο τέλος εδώ στη Βέροια, ο στόχος εισόδου στα πλέι άουτ παραμένει ζωντανός. Εάν κερδίσουμε θα είμαστε ισόβαθμοι και πιστεύω ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα παιχτούν όλα. Μένει, τώρα, να δούμε πόσο γρήγορα μπορεί να επιστρέψουν Κασαμπαλής και ο Τόζιος. Έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Μαχητές και Ευρώπη και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα. Σε κάθε παιχνίδι δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα