Χ.Μαρκόπουλος: «Η διαφορά ήταν πλασματική»

Ο Χάρης Μαρκόπουλος σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Κοροίβου από τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως το σκορ της αναμέτρησης δεν είναι αυτό που θα έπρεπε.

Αναλυτικά:

«Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα έπρεπε να ανασυνταχθούμε. Επρεπε να έρθουμε για τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι αλλά δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει με καλάθια στον αιφνιδιασμό. Γυρίσαμε και πήραμε διαφορά αλλά δεν αντέξαμε, κάποιοι παίκτες

κουράστηκαν και δεν είχαν καθαρό μυαλό. Θεωρώ ότι η διαφορά ήταν πλασματική. Θέλουμε τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να έχουμε ελπίδες παραμονής», είπε αρχικά ο κόουτς του Κόροιβου.

Για το πρόβλημα του Κόροιβου στη θέση του πλέι μεικερ πρόσθεσε: «Είχαμε έναν παίκτη που αποχώρησε και δεν υπάρχουν παίκτες στην αγορά όπως τους θέλαμε. Δεν είναι η θέση του Ουέμπστερ στον άσο. Θέλουμε να βρούμε χημεία για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε το αποτέλεσμα στην τελευταία αγωνιστική».

Σχετικά με το πως έφτασε μια ομάδα που άρχισε με πέντε νίκες σε επτά αγωνιστικές να κινδυνεύει, ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε: «Δεν καταρρεύσαμε. Χάσαμε παιχνίδια στο τέλος. Το τι έγινε δεν είναι της παρούσης, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε στο τέλος για να κρατηθούμε στην κατηγορία».

Για το πώς είναι να αντιμετωπίζει τον πατέρα του, τόνισε: «Ηταν δύσκολο παιχνίδι λόγω της αξίας του αντιπάλου αλλά δεν θέλω να μιλήσω τώρα για την ιδιαιτερότητα».

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι ικανός αλλά αν δεν είναι συγκεντρωμένος μπορεί να χάσει από κάθε αντίπαλο. Είναι πλέον πιο συμπαγής και με ένα παιχνίδι την εβδομάδα πιο συγκεντρωμένος. Βάσει των συνθηκών είναι σημαντικό να πάρει την 5η θέση. Σε ένα παιχνίδι στα πλέι οφ όλα γίνονται».

Για το αν οι παίκτες του σκέφτονταν τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να μην σκεπτόμαστε το τι γινόταν στα άλλα παιχνίδια. Τα αποτελέσματα εγώ τα έμαθα μετά το παιχνίδι, δεν ξέρω τι γινόταν στον πάγκο. Μακάρι να κάναμε καλύτερες επιλογές και να ήμασταν πιο κοντά στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα