Έβγαλε μάτια ο Γιάννης, νίκη για τους Σέλτικς (vids)

H regular season του NBA ολοκληρώνεται, με τους απανταχού φίλους της λίγκας να παίρνουν τις τελευταίες τους γεύσεις από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την φετινή περίοδο, από την στιγμή που οι Μπακς έχουν αποκλειστεί από την συνέχεια. Στο παιχνίδι με την πολύ δυνατή Βοστόνη, οι Σέλτικς κυνηγώντας την τρίτη θέση δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 124-109 με τον διεθνή Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ να κάνει μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Γιάννης

είχε 27 πόντους με εξαιρετικό και ασυνίθηστο ποσοστό στα τρίποντα (4/5), έχοντας 4/7 δίποντα, 7/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 5 λάθη σε 27 λεπτά συμμετοχής, ξεκινώντας εντυπωσιακά το πρώτο δωδεκάλεπτο, έχοντας 17 πόντους (5/6 σουτ, 4 ριμπ., 3 ασίστ, 1 κλεψ.), ενώ αν δεν είχε συμπληρώσει πέντε φάουλ, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από τον Τζέισον Κιντ, ίσως ξεπερνούσε και τους 34 πόντους που αποτελούν ρεκόρ καριέρας.

Η είδηση για τους Σέλτικς ήταν ότι ο Αζάια Τόμας (20 π., 7/9 σουτ) δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ του, με τον Τάιλερ Ζέλερ να σκοράρει 26 πόντους (9/15 σουτ).

Keywords
Τυχαία Θέματα