Το στοίχημα του Σαββάτου

Από τα... φτωχά Σάββατα της χρονιάς το σημερινό, με μικρό ενδιαφέρον στην Α1 που τα περισσότερα μέτωπα έχουν κριθεί και με λίγα ματς εκτός συνόρων.

Στα δικά μας, ο προφανής άσος του Κόροιβου με το Λαύριο δίνεται στο 1,30. Μιλάμε για τον Κόροιβο που έχει ξεχάσει πώς... γράφεται η νίκη και έφτασε σήμερα να κρέμεται και από άλλα ματς για να μην πέσει. Επειδή πάντως μία βασική προϋπόθεση για να περιμένει τους άλλους είναι να νικήσει ο ίδιος, θα ποντάρουμε τον άσο.

Το ματς κριτήριο, αν θεωρήσουμε ότι στο ΑΕΚ - Αρκαδικός όσο κι

αν καίγεται ο Αρκαδικός δεν χωράνε... σκέψεις λόγω ποιότητας και γοήτρου της ΑΕΚ, είναι το Τρίκαλα - Απόλλωνας. Οι γηπεδούχοι δεν κυνηγάνε τίποτα και θα έχουν γιορτή που σώθηκαν, οι φιλοξενούμενοι με νίκη ελπίζουν για πλέι οφ. Τα Τρίκαλα, όμως, νικώντας, δίνουν... δικαίωμα στον Κόροιβο ενώ αν χάσουν τον ρίχνουν. Ο άσος άνοιξε στο 1,53 και έχει φτάσει στο 1,88. Πολλοί προφανώς πιστεύουν το διπλό και το ποντάρουν. Εμείς θα πούμε ότι είναι ευκαιρία ο άσος. Θα πάμε στο 1,88.

Από τα άλλα ματς, με τις μικρές αποδόσεις, υπάρχουν οι εξής σκέψεις. Ο Κολοσσός επί Λυκογιάννη τον ζορίζει τον Αρη και μέσα στο Αλεξάνδρειο. Ο "αέρας" των 13,5 πόντων για τον πολύ καλύτερο Αρη κρίνεται...μπόλικος και θα πάμε στο διπλό με χάντικαπ και απόδοσ 1,91.

Το Κηφισιά - Παναθηναϊκός εμπνέει για άσο στους 15,5 πόντους με το σκεπτικό ότι ο Παναθηναϊκός μετρώντας αντίστροφα για το ταξίδι στη Βιτόρια και τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, δεν έχει κανέναν προφανή λόγο να... σκιστεί σε ένα αδιάφορο ματς πρωταθλήματος.

Στο Καβάλα - ΠΑΟΚ το 1,26 του διπλού μοιάζει μια λογική επιλογή. Ο ΠΑΟΚ παίζει για τις εντυπώσεις πριν τα πλέι οφ αφού του... λείπουν αυτές μετά από ένα πρωτάθλημα με πολλά σκαμπανεβάσματα και όσο κι αν η Καβάλα θέλει να αποχαιρετίσει την κατηγορία με μια νίκη γοήτρου, το διπλό έχει πολύ μεγάλη τύχη.

Το ένα ισπανικό ματς έχει... απαγορευτικό. Φουενλαμπράδα- Μπαρτσελόνα λίγο πριν αρχίσει τις μάχες των πλέι οφ στην Ευρωλίγκα η Μπαρτσελόνα, απλά δεν παίζεται στο 1,22. Όχι ότι κοντράρεται, αλλά δεν παίζεται κιόλας.

Στη Γερμανία το Αλμπα - Βόννη είναι ένα ματς με επιθετικές... προδιαγραφές που αξίζει μια ματιά στο όβερ 161,5 πόντους.

Στο Χάγκεν - Μιντελντόιτσερ είναι πιθανό ένα ντέρμπι μεγαλύτερο από το 1,44 του άσου που περιμένουν οι εταιρίες και ένα διπλό με πλεονέκτημα 8,5 πόντων σε απόδοση 1,62 είναι μια καλή επιλογή.

Η Γαλλία έχει το μεγαλύτερο "ταμπλό" σήμερα με 7 αγώνες και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.

Ο άσος στο Βιλερμπάν - Παρί πληρώνει το ταπεινό 1,22 αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στήριγμα σε οποιοδήποτε παρολί επιλογών μας για να αυξήσει την απόδοση.

Ντέρμπι είναι το Στρασβούργο - Λε Μαν και δυσανάλογο το 1,30 στον άσο. Θα το τιμήσουμε πάντως θεωρώντας πιο σοβαρή και λίγο πιο δυνατή ομάδα τους γηπεδούχους.

Μονακό - Χάβρη και... καλώς τα παιδιά. Η... χάσαμε το μέτρημα φορά που θα πάμε κόντρα στη Χάβρη που συνέχισε μέχρι και μεοσβδόμαδα να μας δικαιώνει και να χάνει πάντα και με μεγάλες διαφορές. Το 20,5 του χάντικαπ θεωρείται μικρό για την τρομερή Μονακό, πάμε στον άσο λέγοντας εκ των προτέρων "ευχαριστώ" τη Χάβρη για τη σταθερότητα με την οποία μας πληρώνει φέτος.

Στο Ορλεάν - Αντίμπ βρίσκουμε ένα σετ 1,40-3,05 και θα κοιτάξουμε προς το διπλό με το πλεονέκτημα να το ανεβάζουμε στους 8,5 πόντους και να επιλέγουμε την απόδοση του 1,55.

Προσπερνάμε το Σολέ - Νανσί μεταξύ δύο ασταθών και μετριότατων ομάδων όπου δεν αποκλείεται οποιαδήποτε εξέλιξη στο ματς και σίγουρα δεν προσφέρεται για στοίχημα.

Ντέρμπι φιλόδοξων είναι το Ορτέζ - Γκραβελίν, με μεγαλύτερη διάρκεια οι φιλοξενούμενοι, αλλά σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι. Θα περιμέναμε κάτι καλύτερο στον άσο του 1,70 τον οποίο θεωρούμε πιθανότερη εξέλιξη.

Φινάλε με το Ντιζόν - Λιμόζ και εδώ θα διεκδικήσουμε μία από τις εκπλήξεις της ημέρας. Διπλό του 2,20 σε ζητούμενα και με... τις ευχές μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα