Επαφή, και ενδιαφέρον Ηλυσιακού για Σορώτο!

Αρχίζουν να υπάρχουν σημάδια ζωής στον Ηλυσιακό, ο οποίος αποτελεί τον μεγάλο γρίφο αναφορικά με τις προθέσεις της διοίκησης του και ων ανθρώπων του σχετικά με ποια θα είναι η επόμενη σελίδα του, λαμβάνοντας το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» υποβιβάστηκαν στην Α2.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για εθελούσια πτώση στην Β' Εθνική, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν δείξει ότι είναι μαχητές και έτσι δείχνουν αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα για το πρωτάθλημα της Α2.

Πρώτο μέλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο προπονητής με τους ανθρώπους του Ηλυσιακού

να δείχνουν ότι κινούνται σε σωστά μονοπάτια καθώς έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Κώστα Σορώτο, με τον οποίο υπάρχει μια πρώτη επαφή, και αναμένεται να υπάρξει και ραντεβού.

Τα λόγια για τον πρώην τεχνικό του Εθνικού και οι συστάσεις περισσεύουν, καθώς πρόκειται για έναν πολύπειρο και ικανότατο τεχνικό ο οποίος είναι άριστος γνώστης στο να δημιουργεί ανταγωνιστικές ομάδες και να λειτουργεί κάτω απο καθεστώς πίεσης, καθώς του αρέσουν οι «επικίνδυνες» αποστολές. Έτσι, αν το τωρινό φλερτ καταλήξει σε γάμο, ο Ηλυσιακός θα έχει κάνει την πιο σωστή κίνηση στην καταλληλότερη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα