Έφυγε για Καρπενήσι

Για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του αναχώρησε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα μείνει πιστή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και θα βάλει τις βάσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου σε ένα εξαιρετικό προπονητικό κέντρο.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα… αντικαταστήσουν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναχώρησε σήμερα από το Καρπενήσι,

και φιλοδοξούν να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά που ξεκίνησαν στο ΣΕΦ πριν μία βδομάδα.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: "Οι παίκτες μας έχουν νοοτροπία και ταλέντο, κάτι που βοηθάει έναν καινούργιο προπονητή σαν κι εμένα. Ο Ολυμπιακός καλείται να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και θα τα καταφέρει. Θα δουλέψουμε για το καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι θα βγει κάτι θετικό", και συνέχισε αναφερόμενος στο άγχος που μπορεί να έχει:

"Με ρωτάνε και άτομα γνωστά μου όπως φίλοι αλλά μου συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Δεν έχω κανένα άγχος. Έχω πολύ λιγότερα να κάνω σε σχέση με άλλες χρονιές, καθώς υπάρχει στην ομάδα οργάνωση υψηλού επιπέδου. Στον Ολυμπιακό έχεις την υποστήριξη από τους πάντες. Επίσης με βοηθάει η ομάδα που έχει σωστή νοοτροπία, χαρακτήρα και ταλέντο, ενώ και η χημεία που έχουν τα παιδιά μεταξύ τους είναι πολύ σημαντική".

Όσο για τον στόχο του; "Θέλω να βάλω κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας. Σίγουρα ο τρόπος που έπαιξε πέρσι η ομάδα ήταν πολύ σωστός, κάτι που έδειξαν τα αποτελέσματα. Θα κρατήσουμε αρκετά κομμάτια και θα προσθέσουμε κάποια που πιστεύω θα μας κάνουν ακόμα καλύτερους".

Keywords
Τυχαία Θέματα