Δυνατή «πρόβα» με Λαύριο για Ερυθραία

Το πρώτο κιόλας φιλικό του Πανερυθραϊκού, διεξάγεται με σύλλογο υψηλού επιπέδου, με την ομάδα να δείχνει από νωρίς τις προθέσεις της να πρωταγωνιστήσει. Μετά από δύο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων, οι Δημήτρης Χουχουλής και Νίκος Μακρής θα έχουν τη δυνατότητα να εξάγουν τα πρώτα τους συμπεράσματα στο αυριανό (3/9) ματς με το Λαύριο, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όσους φιλάθλους θελήσουν να προσέλθουν.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά από δύο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων, οι παίκτες του Πανερυθραϊκού ΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν με το πρώτο

τους φιλικό παιχνίδι.

Το πρώτο αυτό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 03/09 και ώρα 17.00 οπότε και η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής” την ΚΑΕ Λαύριο, ομάδα που αγωνίζεται στην Basket League.

Ο coach της ομάδας Δημήρης Χουχουλής, θα έχει τη δυνατότητα να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του αλλά και για θέματα όπως η αφομοίωση των συστημάτων αλλά και το «δέσιμο» της ομάδας.

Είναι μια πρώτη ευκαιρία αυτή για τον κόσμο της ομάδας να δει από κοντά τον Πανερυθραϊκό της νέας σεζόν.

Ο Πανερυθραϊκός θέλει από τον κόσμο του να γεμίσει και πάλι το γήπεδο, να καλωσορίσει τους νέους παίκτες και να δείξει για άλλη μια φορά την αγάπη και τη στήριξη του στην ομάδα.

Σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας, σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!

Είσοδος ελεύθερη».

Keywords
Τυχαία Θέματα