Διαμαντίδης: «Δεν εφησυχάζουμε από το 2-0»

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τη χορηγική της συμφωνία με την Adidas και στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που έγινε στο ΟΑΚΑ, Δημήτρης Διαμαντίδης και Μάικλ Μπράμος αναφέρθηκαν στο παιχνίδι της Παρασκευής (17/1, 21:45) με την Εφές, όπου οι νταμπλούχοι θα επιδιώξουν το 3Χ3 στο Top-16.

Ο Διαμαντίδης παρά το 2-0 κρατά χαμηλούς τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν σκεφτόμαστε το 2-0. Στόχος είναι το κάθε παιχνίδι

ξεχωριστά. Εχουν περάσει μόλις δύο αγωνιστικές. Εχουμε δύο νίκες, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει. Αύριο θα παίξουμε με την Εφές, μια πολύ καλή ομάδα, παρά τις δύο ήττες της. Ολες οι ομάδες της Ευρωλίγκας είναι πολύ καλές. Εμείς θέλουμε να είμαστε καλύτεροι, ο κόσμος να είναι κοντά μας και να παίξουμε καλά για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Μάικ Μπράμος συμφώνησε και σημείωσε: «Η Εφές είναι πολύ καλή ομάδα. Εχουμε καλή ψυχολογία από τις δύο νίκες, όμως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Η συνεργασία Ευρωλίγκα-Adidas

Η συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε και είχε φιλοξενούμενους τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού είχε αντικείμενο τη συμφωνία της Ευρωλίγκας με την Adidas για την επόμενη διετία και στο Final-4 του Μιλάνου. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της διοργανώτριας και της εταιρίας αθλητικής ένδυσης, με τον Διαμαντίδη να δηλώνει πως «θέλω να χαιρετίσω τη συνεργασία. Μια πολύ μεγάλη εταιρία είναι μεγάλη χαρά να είναι μαζί μας. Για μένα υπάρχει παραπάνω λογος γιατί συνεργάζομαι πολλά χρόνια με την Αdidas», ενώ ο Μπράμος τόνισε πως «η συμφωνία είναι πολύ καλή και ανεβάζει το επίπεδο του μπάσκετ. Ολοι θα ωφεληθούν από αυτή τη συνεργασία».

Στην αίθουσα βρέθηκε και ο γκαρντ της Εφές, Ντόγκους Μπαλμπάι, ο οποίος είπε: «Να συγχαρώ τους δύο οργανισμούς για τη συνεργασία τους, η οποία θα βοηθήσει το μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο από πλευράς ενθουσιασμού και πάθους».

Από την πλευρά του, ο Euroleague Basketball Business Development Senior Manager, Κίμων Στέφος, δήλωσε πως «είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι να ανακοινώσουμε πως θα είμαστε συνεργάτες με την Ευρωλίγκα για 2 σεζόν, την τρέχουσα και την επόμενη: Επίσημος τεχνικός προμηθευτής της Ευρωλίγκας κι επίσης χορηγός του Final Four του Λονδίνου».

Παρούσα στη συνέντευξη Τύπου ήταν κι η Αdidas Brand Director, South East Europe, Μαριάννα Ρεμπάπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα