Δεν κάνουν βήμα πίσω...

Αποφασισμένες να μην υπαναχωρήσουν από την αρχική τους θέση περί αποχής από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2, εμφανίζονται οι έξι ομάδες που διεκδικούν τα χρήματα της επιχορήγησης που τους οφείλονται από τη σεζόν 2010-11. Το μέτωπο των "έξι", που αποτελείται από τους Αρκαδικό, Παγκράτι, Λαύριο, Ίκαρους Σερρών, Ερμή Λαγκαδά και Κόροιβο, δεν πείθεται από τις μέχρι στιγμής συζητήσεις με την Ομοσπονδία και δεν προτίθενται να κάνουν ούτε βήμα πίσω.

Η ΕΟΚ με έγγραφο που απέστειλε στα σωματεία κάνει λόγο για προσπάθειες που βρίσκονται

σε εξέλιξη προκειμένου να εκταμιευθεί η επιχορήγηση και ότι με την αποχή δεν λύνεται τίποτα, ζητώντας αυτοσυγκράτηση και υπομονή.

Τα σωματεία όμως ζητούν λύση "εδώ και τώρα", καθώς έχουν περάσει δύο χρόνια με συζητήσεις επί συζητήσεων, χωρίς να έχει δοθεί λύση
στο τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Σε αυτή τους την προσπάθεια, οι έξι ομάδες φέρεται να έχουν και την συμπαράσταση τόσο των περισσότερων από τις υπόλοιπες οκτώ ομάδες που μετέχουν στη φετινή Α2 (έχουν γίνει επαφές και διαβουλεύσεις με όλους), αλλά και την στήριξη των ομάδων που αγωνίστηκαν τη διετία '10-'11, στην Α2 και τώρα αγωνίζονται σε άλλες κατηγορίες, από την Α1, μέχρι τη Γ' Εθνική. Οι "έξι" έχουν έρθει σε επικοινωνία και με τον ΠΣΑΚ, που επίσης φέρεται να στηρίζει τις διεκδικήσεις τους, μιας και τα περισσότερα εκ των χρημάτων που διεκδικούνται προορίζονται για να πληρωθούν συμβόλαια παικτών.

Η Ομοσπονδία από τη πλευρά της είναι και αυτή αποφασισμένη να τηρηθούν οι ημερομηνίες και οι κανονισμοί και ουσιαστικά απειλεί με... μηδενισμό τις ομάδες που δεν θα κατέβουν στη πρώτη αγωνιστική, γεγονός όμως που και αυτό δεν... πείθει τα αποφασισμένα σωματεία.
Ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται το αργότερο μέχρι τη Πέμπτη, οπότε και θα πρέπει να παρθεί μια τελική απόφαση από την διοργανώτρια αρχή, για το αν θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα και αν θα υπάρξουν κυρώσεις για τις ομάδες που δεν θα αγωνιστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα