"Η κορυφαία ομάδα του αιώνα"

Η νέα περιπέτεια στην Ευρωλίγκα ξεκινά την Παρασκευή για τον Παναθηναϊκό με την εκτός έδρας μάχη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι "πράσινοι" καλούνται να σταθούν όρθιοι σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης και απέναντι σε μία ομάδα που τη φετινή σεζόν στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή της Ευρωλίγκα.

Η επίσημη ιστοσελίδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, πάντως, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει το τριφύλλι ως την "κορυφαία ομάδα του αιώνα" σε αφιέρωμά της στους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης.

"Το δίδυμο των

Ούκιτς με την διείσδυση και την ταχύτητά του και Κίτσεν που συνδυάζει επίθεση και άμυνα θα δουλέψει καλά με τον Διαμαντίδη. Ο Παναθηναϊκός θα έχει ύψος και δύναμη μέσα στην ρακέτα του με τον ασταμάτητο Σχορτσανίτη και τους -αποδεδειγμένα ικανούς μπλοκέρ- Λάσμε και Άρμστρονγκ", αναφέρεται αρχικά στο εν λόγω δημοσίευμα, ενώ καταλήγει στο συμπέρασμα για τον φετινό Παναθηναϊκό:

"Μπορεί να είναι ένα ρόστερ γεμάτο νέα πρόσωπα που φορούν τη φόρμα του Παναθηναϊκού φέτος, αλλά η πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα αυτού του αιώνα συνδυάζει ένα σύνολο που τα έχει όλα. Με ταχύτητα στην περιφέρεια, δύναμη μέσα στη ρακέτα και καλούς αμυντικούς παντού, οι "πράσινοι" μοιάζουν με ομάδα που μπορεί να συνεχίσει την παράδοση της εξαιρετικής άμυνας και της δυναμικής επίθεσης, στοιχεία που τους οδήγησαν στον θρόνο της Ευρωλίγκας μέχρι τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα