"Χατζής ο... επόμενος"

Ημέρα με πολλές ασχολίες η σημερινή για τον Ηλυσιακό, καθώς εκτός από την ανακοίνωση του Μόρις Χάμπτον, αναμένεται να προχωρήσει και σε μια ανανέωση. Ο Νίκος Χατζής ολοκληρώνει σήμερα τη συμφωνία του με την ομάδα των Ιλισίων προκειμένου να παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα, ενώ αύριο αναμένεται να κλείσει και η υπόθεση του Τάσου Αντωνάκη.

Σε ότι αφορά στη σημερινή μεταγραφή, ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε τον Μόρις Χάμπτον, ο οποίος τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στη ΒΚ Pardubice έχοντας μέσο

όρο στο Eurochallenge 15.3 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ.

"Η αλήθεια είναι πως όταν ενημερώθηκα ότι μια ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για μένα, δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στην Ελλάδα και όσα ακούγονται στις ΗΠΑ για την χώρα σας. Η συνεχής ωστόσο επικοινωνία με τον κόουτς και ο τρόπος που βλέπει το μπάσκετ με έκαναν να αλλάξω γνώμη" είπε αρχικά ο Χάμπτον και συνέχισε:

"Στην τελική μου απόφαση βέβαια έπαιξαν ρόλο και άλλοι δύο παράγοντες. Ο κόουτς με έφερε σε επικοινωνία με τον Μάικ Μπατίστ, έναν παίκτη τον οποίο όλοι θαυμάζουμε και σεβόμαστε για όσα έχει πετύχει. Ο Μάικ με συμβούλεψε να δεχτώ την πρόταση του Ηλυσιακού, μιλώντας μου με τα καλύτερα λόγια για το πρωτάθλημα, τον κόουτς αλλά και τη ζωή στην Αθήνα. Η άποψη του Μάικ, μαζί με αυτή του μάνατζερ μου και πρώην συμπαίκτη του κόουτς στην ΑΕΚ, Κρις Πίρσον, με έπεισαν να δεχτώ την πρόταση και πολύ περισσότερο να ανυπομονώ, τόσο εγώ όσο και η σύζυγος μου, να έρθουμε στην Ελλάδα".

Ο Αμερικανός στο μεταξύ, έστειλε μήνυμα και στον κόσμο του Ηλυσιακού: "Έμαθα ότι το κοινό στο γήπεδο μας είναι κάτι περισσότερο από θερμό! Περιμένω λοιπόν με αγωνία το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο μας για να τους δω από κοντά! Το κίνητρο μου είναι μεγάλο και θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες"!

Keywords
Τυχαία Θέματα