Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει εύκολο ματς στην διοργάνωση»

Η Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι σε δύσκολη θέση αφού βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία της Ευρωλίγκας, με τις κακές εμφανίσεις της ομάδας να είναι πολλές και με τους περισσότερους φιλάθλους να είναι απογοητευμένοι με την ομάδα. Παρόλα αυτά η αισιοδοξία δεν έχει χαθεί για το τεχνικό τιμ και τους παίκτες για πρόκριση στην οκτάδα με τον Έλληνα προπονητή να τονίζει πως ο «πόλεμος» δεν έχει χαθεί.

Αναλυτικά: «Είμαι ευχαριστημένος από όσα έχει κάνει ο Κόπονεν στις προπονήσεις. Θα ταξιδέψει

κανονικά και θα αγωνιστεί. Η ομάδα έδειξε καλά αντανακλαστικά μετά τον αγώνα της EuroLeague. Δεν είναι εύκολο να παίζεις δυο αγώνες σε τρεις μέρες, απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα όσο η Μπασκόνια».

Για το ότι τα δύσκολα δεν έχουν περάσει για την ομάδα του: «Έχουμε εκτός τους δυο καλύτερους αμυντικούς μας, τον Ρένφρο και τον Όλεσον, γεγονός που κάνει το rotation μας κάπως... παράξενο. Βλέπω πάντως τη θέληση στα μάτια των παικτών μας, τους βλέπω να αισθάνονται πιο άνετα. Έχουμε δυο ήττες περισσότερες από την όγδοη ομάδα, όμως πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες, αλλά ξέρουμε ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς σε αυτή τη διοργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα