Μπάκνερ διετίας στον Άρη (vids)

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Έρικ Μπάκνερ για τα επόμενα δύο χρόνια θέλοντας με αυτή τη κίνηση να ενισχυθεί στη θέση «5» για την νέα χρονιά.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι 26 χρονών και έχει αγωνιστεί το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Τουρκία και στις Εθνικές δύο κατηγορίες, ενώ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Georgia State από το 2011. Την σεζόν 2015/16 αγωνίστηκε στην

Τουρκ Τέλεκομ με την οποία μάλιστα συμμετείχε και στο Eurocup όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Πρόκειται για έναν σέντερ που έχει έφεση στο ριμπάουντ και να τελειώνει φάσεις κοντά στο καλάθι κάτι που απέδειξε και φέτος στο Eurocup όπου είχε 14 πόντους κατά μέσο όρο.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

H ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Eric Buckner. Ο Αμερικανός σέντερ (26/04/1990, 2.08μ.) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

O Buckner είναι απόφοιτος του Georgia State και πτυχιούχος στην κοινωνιολογία. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Usak Üniversitesi (2η κατηγορία Τουρκίας), συνέχισε στις İstanbul BB, Uşak Sportif και την τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Türk Telekom.

Keywords
Τυχαία Θέματα