Ασεβής προς τον εαυτό της

Έχουμε χάσει το μέτρο. Εντάξει, είναι δύσκολες για όλους οι συνθήκες που βιώνουμε (άρα και στον χώρο του μπάσκετ), όμως όταν χαθούν βασικές αξίες, τότε χάνεται και η… μπάλα.

Σε ομάδα της Α1 (αθηναϊκή), γίνονται πληρωμές αν και με το… σταγονόμετρο. Η διοίκηση το παλεύει όσο μπορεί, όμως τα έσοδα είναι μηδαμινά και αυτό οδηγεί σε καθυστερήσεις πληρωμών (χωρίς, πάντως, να έχει γίνει… στάση).

Πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση ενημέρωσε τις παίκτριες ότι θα πάρουν κάποια χρήματα έναντι. Η παλαιότερη (όχι στην ομάδα, αλλά σε χρόνια παρουσίας στα παρκέ) εξ αυτών, η δυνάμει αρχηγός, είπε

με στόμφο στις συμπαίκτριες της ότι "καθάρισε" να εξαιρεθεί των πληρωμών νεαρή παίκτρια της ομάδας. Κι αυτό το θεώρησε "προσωπική νίκη"…

Αν, όντως, συνέβαινε (που μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα), το πρόβλημα δεν θα το είχε η συμπαίκτρια αλλά η διοίκηση της ομάδας, αφού θα αποδεικνύονταν στην πράξη ότι το πάνω χέρι το έχουν οι παίκτριες και όχι οι διοικούντες.

Ανεξάρτητα, όμως, απ' όλα τα άλλα, αν μετά από τόσα χρόνια στα παρκέ θεωρεί "μαγκιά" να κόψει χρήματα από μια νεαρή συμπαίκτριά της, τότε μάλλον δεν έχει θέση στα γήπεδα του μπάσκετ. Κι επειδή καθένας κουβαλάει την ιστορία του, αλλά η ιστορία γράφεται μέχρι την τελευταία σελίδα, ας φροντίσει να μην την… ακυρώσει.

Το ότι δεν γράφουμε ονόματα οφείλεται στο ότι εμείς σεβόμαστε την ιστορία της παίκτριας, κάτι που δεν έκανε η ίδια…

Υ.Γ.: Περιμένουμε από τον σύνδεσμο των παικτριών να δείξει αντανακλαστικά, να ερευνήσει το θέμα και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα