Αποχώρηση διαιτητών στην Πόλη! (pic)

«Επεισοδιακή» αποδείχθηκε τελικά η επιστροφή της Γαλατάσαραϊ στην Ευρωλίγκα, με το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να αποκτά τον χαρακτήρα αυτόν, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ύστερα από απόφαση των διαιτητών, τα «πνεύματα» οξύνθηκαν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, μιας και οι φίλαθλοι της Γαλατάσαραϊ εκσφενδόνισαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Όλη ξεκίνησαν, όταν οι διαιτητές της αναμέτρησης χρέωσαν με τεχνική ποινή για φλόπινγκ τον Τζάστιν Ντέντμον, η οποία ήταν η δεύτερη για το συγκεκριμένο

παίκτη και το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί. Κάπου εκεί, προκλήθηκε σύγχυση και ακολούθησε η «έκρηξη» του Εργκίν Αταμάν, θεωρώντας πως στην προσπάθεια για τρίποντο από τον Αμερικανό γκαρντ, έχει γίνει φάουλ από τον Νικίτα Κουρμπάνοφ και όχι φλόπινγκ, όπως σφύριξαν.

#Galatasaray #Euroleague #ZSKA doğru AÇIK FOUL var ama sahaya YABANCI MADDE ATMAK tam mallık. Seyircisiz maç yolda pic.twitter.com/L2eei3n9YM

— İstiklâl-i Tam (@ya_istiklal_ya) 13 Οκτωβρίου 2016

Στο σημείο αυτό, μπήκε στην «εξίσωση» και το κοινό, για να παίξει ρόλο «πυοροσβέστη» ο Σινάν Γκιουλέρ, παρακαλώντας τους οπαδούς της «Γαλατά» να σταματήσουν να πετούν αντικείμενα. Οι διαιτητές αποχώρησαν από το παρκέ και επέστρεψαν μερικά λεπτά αργότερα, ώστε να παιχτούν τα τελευταία 42 δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα