Γκιστ: «Ξέρουμε ποια είναι η Ζαλγκίρις»

Έτοιμος για τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις, είναι ο Παναθηναϊκός για τη μεταξύ τους πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα (14/10), όπως αναφέρει ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός φόργουορντ, μίλησε παράλληλα για το ντέρμπι της Δευτέρας (17/10) με τον Ολυμπιακό, καθώς και την απώλεια του Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις: «Ξέρω πολύ καλά από

την εμπειρία μου πως είναι να αγωνίζεσαι απέναντι στη Ζαλγκίρις. Είναι μια πολύ σκληρή ομάδα που παλεύει μέχρι τέλους. Κάθε κατοχή, κάθε άμυνα, κάθε ριμπάουντ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να τηρήσουμε απόλυτα το αγωνιστικό μας πλάνο. Το παιχνίδι θα πάει στη φυσική δύναμη σίγουρα. Θέλουμε να είναι το βράδυ μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη».

Για το αν υπάρχει στο μυαλό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μόνο η Ζαλγκίρις. Τίποτα άλλο. Θέλουμε να κερδίσουμε τους Λιθουανούς και το Σάββατο και την Κυριακή να επιστρέψουμε στις προπονήσεις για να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό. Προς το παρόν δεν ασχολούμαστε με τον Ολυμπιακό».

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας: «Κάθε μέρα είμαστε και καλύτεροι. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να παρουσιάζουμε συνέχεια ένα καλύτερο πρόσωπο. Μετά από κάθε προπόνηση είμαστε όλο και πιο «δεμένοι». Καταλαβαίνουμε την φιλοσοφία του κόουτς και δουλεύουμε στα σημεία που χρειαζόμαστε βελτίωση».

Για την απώλεια του Τζέιμς και πόσο επηρεάζει την ομάδα: «Ένα άτομο δεν κάνει την ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν τόσοι άλλοι παίκτες στο ρόστερ. Είναι ένα καλό μάθημα για εμάς για τη διάρκεια της σεζόν σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί, κάποιος νιώθει κουρασμένος. Όλα μπορούν να συμβούν και οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι για να βγουν μπροστά. Είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Θα μας λείψει ο Μάικ αλλά πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να κάνουμε τη δουλειά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα