Ανησυχία και φόβοι στο Κλίβελαντ!

Οι τελευταίες προβληματικές εμφανίσεις από την παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς, έφεραν "μαύρα σύννεφα" στο Κλίβελαντ. Η ήττα από τους Νάγκετς (εκτός έδρας), από τους Γουίζαρντς (εντός έδρας), και τους Σπερς σήμερα (εκτός έδρας) έχουν ένα κοινό παρονομάστη...και αυτός δεν είναι άλλος από την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Δεν είναι η ήττα που μπορεί να ανατρέψει και να καταστρέψει εν τέλει τα πλάνα μιας ομάδας, αλλά η κακή εμφάνιση.

Στο Ντένβερ οι πρωταθλητές δέχθηκαν 126 πόντους. Με ένα πόντο

παραπάνω (127) ηττήθηκαν από τους "μάγους". Στο χθεσινό παιχνίδι, προφανώς δεν περιμέναμε να δεχθούν τόσους πόντους, μιας και οι Σπερς είναι ομάδα διαφορετικής μπασκετικής φιλοσοφίας που δεν αρέσκεται στον καταιγιστικό ρυθμό και το επιθετικογενές μπάσκετ. Παρόλα αυτά οι Καβς κατάφεραν να σπάσουν το προσωπικό ρεκόρ αρνητικής συγκομιδής πόντων...πετυχαίνοντας μόλις 74, σουτάροντας μάλιστα με το δραματικό 15.3% από την γραμμή των 7.25! Επιπλέον για πρώτη φορά από την σεζόν '07-'08, οι Σέλτικς καταφέρνουν σε αυτό το σημείο της σεζόν (ολοκληρώνεται η regular season) να "στρογγυλοκάθονται" στην κόρυφη στης Ανατολικής Περιφέρειας. Ο προβληματισμός στο στρατόπεδο των Καβς εκλείπει θεωρώντας πως είναι προτιμότερο να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα παρά να είναι πρώτοι στην Ανατολή.

Ο "King" Τζέιμς μετά την συντριβή στο Τέξας και την "άτακτη προσπέραση" από τους Σέλτικς έριξε τους τόνους θέλοντας να διατηρήσει την ηρεμία στα αποδυτήρια αλλά και ευρύτερα σε ολόκληρη την ομάδα.

Αναφορικά όσα δήλωσε: "Είμαστε καλά. Θα έχει μεγαλύτερη σημασία να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ, στην κατάσταση που είμαστε. Αν αυτό έχεις ως αποτέλεσμα μιας θέση μεταξύ 1...2...3, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ! Αυτό είναι το μόνο που κυριαρχεί τώρα. Δεν ανησυχώ για τίποτα."

Keywords
Τυχαία Θέματα