Άνετα στο 1-0 (vid)

Οι Σπερς δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στο Μέμφις του οποίου επιβλήθηκαν με 105-83 και έκαναν το 1-0 στους τελικούς της Δύσης. Ο Τόνι Πάρκερ για μια ακόμα φορά είχε τον ηγετικό ρόλο σημειώνοντας 20 πόντους και μοιράζοντας 9 ασίστ, αλλά είχε και αρκετή βοήθεια, αφού ο Κάουι Λέοναρντ πρόσθεσε 18 πόντους, ενώ ο Ντάνι Γκριν είχε απολογισμό 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Το Σαν Αντόνιο πήρε τα ηνία στο σκορ από τα πρώτα λεπτά και απέκτησε προβάδισμα 17 πόντων, κόβωντας τα "φτερά" των Γκρίζλις,

οι οποίοι είχαν το... τρακ του πρωτάρη, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε τελικό περιφέρειας. "Σας υπόσχομαι πώς κανείς δεν είναι χαρούμενος στα αποδυτήρια, γιατί και πέρυσι προηγηθήκαμε με 2-0 στη σειρά και τελικά χάσαμε" έλεγε ο Τόνι Πάρκερ μετά το ματς, που παραμένει προσγειωμένος, υπενθυμίζοντας πως: "Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας".

Στην αντίπερα όχθη, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κουίνσι Ποντέξτερ με 17 πόντους, ενώ ο Μαρκ Γκασόλ είχε 15 πόντους και 7 ριμπάουντ. Το "αστέρι" της ομάδας όμως, Ζακ Ράντολφ τελείωσε την αναμέτρηση μόλις με δύο πόντους, αφού οι έμπειροι παίκτες των Σπερς κατάφεραν να τον... κλειδώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα