Ανατροπή με Βουγιούκα, οδεύει προς Κουμπάν (pics+vids)

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση της επόμενης ομάδας του Ίαν Βουγιούκα, καθώς σύμφωνα το tweet του Ντέιβιντ Πικ αλλά και πληροφορίες του basketblog.gr ο Έλληνας σέντερ δεν θα παραμείνει στη Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά θα μετακομίσει στην Λοκομοτίβ Κουμπάν του Φώτη Κατσικάρη.

Μπορεί ο Βουγιούκας να ήταν κατά τα φαινόμενα «κλεισμένος» για την επόμενη σεζόν στη Λιθουανική ομάδα, όμως όπως όλα δείχνουν για τα επόμενα 1+1

χρόνια θα γίνει κάτοικος Κράσνονταρ και θα προπονείται υπό τις οδηγίες του κόουτς Κατσικάρη. Ο διεθνής ψηλός είχε ενημερωθεί ότι ήταν στη λίστα της Ρωσικής ομάδας εδώ και δύο εβδομάδες και ουσιαστικά το ενδιαφέρον για εκείνον «φούντωσε» μετά τη συμφωνία της Λόκο με τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού Κένι Γκάμπριελ, αλλά και την απόκτηση του Κέβιν Τζόουνς. Να επισημάνουμε ότι για την επόμενη διετία ο Βουγιούκας θα πάρει ένα ποσό λίγω πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Source: Fotis Katsikaris has lured star-center Ian Vouyoukas out of Euroleague to sign a one-plus-one contract with Kuban.

David Pick (@IAmDPick) 7 Αυγούστου 2016

Zalgiris, Ian Vouyoukas built a winning bond, BUT sources said Kuban's €1.1m-plus offer was the dealbreaker.

David Pick (@IAmDPick) 7 Αυγούστου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα