Ξεκινά στις 17/8, «φουλάρει» για τον «άσσο»

Η Καλαμάτα μοιάζει έτοιμη για την νέα της πρόκληση, η οποία τη βρίσκει στη Γ' Εθνική κατηγορία ύστερα από μόλις έναν χρόνο λειτουργίας. Επενδύοντας στο ιστορικό για την περιοχή όνομα και στους κορυφαίους Μεσσήνιους παίκτες, με οδηγό τον Θοδωρή Γιαννακόπουλο, η «Μαύρη Θύελλα» στοχεύει σε μια αξιοπρεπή πορεία στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία, ώστε να δημιουργήσει τη δική της παράδοση και στο μπάσκετ.

Η υλοποίηση του στόχου αυτού, θα ξεκινήσει εντός

παρκέ στις 17 Αυγούστου. Η Καλαμάτα, έχει ορίσει την ημερομηνία αυτήν, ως εναρκτήρια της προετοιμασίας της, επιθυμώντας να είναι όσο δυνατή χρειάζεται, για να μπει προετοιμασμένη στο επόμενο πρωτάθλημα, αναφορικά με τις συνθήκες που θα συναντήσει. Για το λόγο αυτόν, η διοίκηση επιδιώκει τη διεξαγωγή αρκετών φιλικών με αθηναϊκές ομάδες, δίχως να αποκλείεται η περίπτωση της επίσκεψης στην πρωτεύουσα, ώστε να πάρει η ομάδα μία «γεύση» του τι θα συναντήσει στην πρώτη της χρονιά στις εθνικές κατηγορίες, στις οποίες τα δεδομένα είναι ασφαλώς εντελώς διαφορετικά από το τοπικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα, επίσης, θέλει να ξεκινήσει την προετοιμασία της έχοντας κλείσει τις μεταγραφές της, μιας και αναζητεί ακόμη μία. Αυτή αφορά τη θέση του πλέι μέικερ, με τη «Μαύρη Θύελλα» να θέλει να προσθέσει έναν παίκτη με σημαντικές παραστάσεις στα εθνικά πρωταθλήματα, ο οποίος θα αποτελέσει έναν εκ των «μαέστρων» της μέσα στο παρκέ. Η λύση του Άρη Σκοπέτου κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι, αλλά μόνος του δε θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο «βάρος» των ευθυνών στη θέση «1». Με την απόκτηση του προαναφερθέντος παίκτη, το ρόστερ ουσιαστικά θα κλείσει και η Καλαμάτα θα επικεντρωθεί στο να είναι έτοιμη για την αρχή του πρωταθλήματος, όπου παραδοσιακά οι πρώτες πέντε αγωνιστικές διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο, στη μετέπειτα πορεία μίας «νεοφώτιστης» ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα