Ανάλυση Κυριακής

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ

Προπονητής: Βέλιμιρ Περάσοβιτς (από Γενάρη 2012)
ΗΡΘΑΝ: Ντοελμάν (φόργουορντ, 17 π, 5 ρ, Μανρέσα), Ρίμπας (πλέι μέικερ, 6 π, 2 ας, Κάχα Λαμποράλ), Κέσελι (φόργουορντ, 4 π, 2 ρ, Ολυμπιακός). Ντούμπλεβιτς (φόργουορντ, 11 π, 5 ρ, Μπουντούτσνοστ), Κελάτι (περιφερειακός, 10 π, 2 ρ, Κίμκι),
ΕΦΥΓΑΝ: Νιούλει (περιφερειακός, 7 π, 2 ρ, Γκραν Κανάρια), Τακουάν Ντιν (περιφερειακός, 3 π, 1 ρ, Αλιάγα), Ογκλίβι (σέντερ, 5 π, 3 ρ, Μπάμπεργκ), Κλαβέρ (φόργουορντ, 10 π, 5 ρ, Πόρτλαντ), Ντε Κολό (πλέι μέικερ,

13 π, 4 ας, Σαν Αντόνιο), Μέντλει (φόργουορντ, 12 π, 5 ρ, Μακάμπι), Κελάτι (περιφερειακός, 10 π, 2 ρ, Κίμκι),

ΦΙΛΙΚΑ
Μπαρτσελόνα        68-66
Μανρέσα        75-74   
Σεβίλλη            80-68   
Μπαρτσελόνα        63-77 (Σούπερ Καπ)

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
Προπονητής: Πορφίριο Φίσας (από 2012)
ΗΡΘΑΝ: Γκλαντίρ (περιφερειακός, 10 π, 3 ρ, Μανρέσα), Γκαρσία (φόργουορντ, 12 π, 7 ρ, Φόρτ Γουέιν NBDL), Φελντέιν (περιφερειακός, 18 π, 4 ρ, Μπρεογκάν)
ΕΦΥΓΑΝ: Μπλάνκο (περιφερειακός, 8 π, 3 ρ, Τενερίφη), Χολ (φόργουορντ, 5 π, 2 ρ), Τζόζεφ (σέντερ, 5 π, 3 ρ, Πάλμα)

ΦΙΛΙΚΑ
Μπιλμπάο        83-74
Σεβίλλη            93-77
Παρτίζαν        89-64

Την Βαλένθια την είδαμε και στο πρόσφατο Σούπερ Καπ που κοντράρισε την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα για 37' αλλά δεν άντεξε στον ημιτελικό. Έμεινε ο Περάσοβιτς στον πάγκο, δεν ξόδεψε πολλά χρήματα και θέλει μια καλή πορεία με την εμπειρία της βασικά και την καλή της έδρα για να μπει στην τετράδα. Ομάδα που έχει καλό ρόστερ σχετικά αλλά τρέχει να καλύψει(;) και το κενό του τραυματία Κελάτι. Μεγάλες απώλειες λόγω ΝΒΑ με τους βασικότατους Ντε Κολό - Κλαβέρ και τον Μέντλεϊ που πήγε στην Μακάμπι. Καλές μεταγραφές με τους Ρίμπας, Κέσελι. Λίγο χειρότερη ίσως από πέρυσι σε ποιότητα αλλά θα έχει καλή πορεία. Κολλάει πάντως στο σκορ κάπως.

Η Φουενλαμπράδα έχασε βασικά στελέχη από πέρσι στο τέλος μάλιστα με τελευταίο τον σκόρερ Πένι. Πέρυσι μάλιστα κινδύνεψε σοβαρά και με υποβιβασμό. Έκανε λίγες κινήσεις με καλύτερη μεταγραφή αυτή του περιφερειακού Γκλαντίρ από την Μανρέσα. Δεν είχε και άλλες μεγάλες απώλειες πλην του Μπλάνκο. Πάντως έχει κρατήσει κορμό της και έτσι με την εμπειρία και την σκληρή έδρα μπορεί να πετύχει κάποιες καλές νίκες και να μείνει στην κατηγορία εύκολα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βαλένθια είναι πιο ποιοτική και πλήρης και με την έδρα εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει. Πάντως με τους 8,5 π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν μπλέκουμε καθώς είναι οριακό και θα έχουμε μάλλον μια σχετικά άνετη νίκη της Βαλένθια.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ

Προπονητής: Χοσέ Λουίς Άμπος (από 2009)
ΗΡΘΑΝ: Νορέλ (σέντερ, 7 π, 5 ρ, Μπανταλόνα), Λόμπαρτ (πλέι μέικερ, 10 π, 3 ας, Αλικάντε), Ρολ (περιφερειακός, 15 π, 6 ρ, Αντβέρπ), Τζόουνς (σέντερ, 15 π, 5 ρ, Γκιλμπόα), Ρούντεζ (φόργουορντ, 12 π, 3 ρ, Τσιμπόνα)
ΕΦΥΓΑΝ: Καμπέζας (πλέι μέικερ, 9 π, 3 ας, Κάχα Λαμποράλ), Ράιτ (περιφερειακός, 15 π, 3 ρ, Τσεντέβιτα), Χετσχάιμερ

Keywords
Τυχαία Θέματα