Αναλαμβάνει ο Ιβάνοβιτς!

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα αναλάβει να καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν! Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog.gr πλέον δεν υπάρχει… επιστροφή, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα ώστε να συμπορευτούν, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα, στην οποία μπορεί να βρεθεί ακόμα και την Τετάρτη (11/6) ώστε να παρουσιαστεί επίσημα

από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη συνέντευξη Τύπου που θα κάνει για να κάνει τον απολογισμό της σεζόν, αλλά και να δώσει τις… κατευθύνσεις για τη νέα περίοδο!

Παναθηναϊκός και Ιβάνοβιτς όλο αυτό το διάστημα, μήτε διέψευδαν, μήτε επιβεβαίωναν τις επαφές και τη συμφωνία, αλλά πλέον έχουμε φτάσει προ της επισημοποίησης του «γάμου». Εδώ και μέρες υπήρχε ο… καπνός περί συμφωνίας του Ιβάνοβιτς με τους «πράσινους» και επειδή όπως λέει ο λαός «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά», το φινάλε του πρωταθλήματος ουσιαστικά έβαλε το νερό στ’ αυλάκι για την τελική συμφωνία, η οποία αναμένεται να είναι για δύο χρόνια.

Τη Δευτέρα, ο δημοσιογράφος David Pick, μέσω twitter προανήγγειλε πως «οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν τα χαρτιά ώστε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς να γίνει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού», ωστόσο η πραγματική επιβεβαίωση έρχεται μέσω του tweet του εν Ελλάδι εκπροσώπου του. Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης έγραψε όλο νόημα πως «η συμφωνία είναι κοντά στο τέλος», χωρίς να γράψει… διευθύνσεις και ονόματα, αλλά… δεν χρειάζεται, με τον άλλοτε προπονητή της Ταού και πλέον ομοσπονδιακό τεχνικό της Βοσνίας να παίρνει τα ηνία από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Ο «Φράγκι», που θα παραδώσει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, κατάφερε να σηκώσει κούπα και ως προπονητής, κάτι που είχε πετύχει κατά κόρον ως παίκτης (25 τίτλοι) αλλά και ως τιμ μάνατζερ, πόστο το οποίο τον περιμένει εκ νέου. Παναθηναϊκός χωρίς Αλβέρτη δεν γίνεται…

Οσο για το τιμ του Ιβάνοβιτς, αναμένεται να έχει τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, αλλά όχι και τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος ήρθε μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη και θα αποχωρήσει, όντας φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα