Ανακοίνωση του Προμηθέα με αιχμές για την διαιτησία

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών με ανακοίνωσή της αφού ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό,συγχαίρει την ομάδα για την προσπάθεια ενώ αφήνει αιχμές για την διαιτησία του αγώνα.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό,ο Βαγγέλης Αγγέλου εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία,σχολιάζοντας πως η ομάδα του αγωνίζεται για κάθε φάση και κάθε σφύριγμα.Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στον χθεσινό (21/1)

αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πατρινών:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας (τόσο στους φιλάθλους του Προμηθέα, όσο και σε αυτούς του Παναθηναϊκού) για την κόσμια και φίλαθλη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο «Δημ.Τόφαλος», μετατρέποντας το παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό σε μια μπασκετική γιορτή, που απόλαυσε όλη η Ελλάδα.

Συγχαίρει, επίσης, τους αθλητές και το τεχνικό team της ομάδας μας για την προσπάθεια και την εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διαιτησία του αγώνα. Όλη η Ελλάδα είδε το πώς και το τι σφύριξαν οι διαιτητές του αγώνα. Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα