Αναχωρεί για Πολωνία ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα(18/10) το μεσημέρι για την Πολωνία, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει αύριο στις 19:30 την Ρόσα Ράντομ για το Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ,

καθώς πλησιάζει η ώρα της πρεμιέρας και του πρώτου αγώνα στη φάση των ομίλων, απέναντι στην Πολωνική Rosa Radom.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι (12:25), μέσω Αθηνών, για την Πολωνία. Η προγραμματισμένη άφιξη στη Βαρσοβία είναι στις 17:10 (Ώρα Ελλάδας) κι από την πρωτεύουσα της Πολωνίας, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί οδικώς στο Radom, που απέχει περίπου 110 χιλιόμετρα από την Βαρσοβία.

Ο ΠΑOK έχει προγραμματισμένη προπόνηση απόψε στις 21:00 στο Mosir Sports Hall, το γήπεδο όπου το βράδυ της Τετάρτης (19:30) θα διεξαχθεί ο αγώνας απέναντι στη Rosa Radom.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πολωνία, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Brandon Taylor, Nenad Miljenovic, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Jordan Sibert, Νίκος Καμάρας, Darryl Bryant, Zanis Peiners και Keith Clanton. Στη Θεσσαλονίκη παρέμεινε ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Μαργαρίτης, που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα