Α2: Οι κορυφαίοι τη 9ης αγωνιστικής

Οι ομάδες της Α2 στολίζουν πλέον το... Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, μιας και το πρωτάθλημα διακόπτεται για τις Γιορτές και εμείς επιλέξαμε τις... μπάλες που θα μπουν στη κορυφή του, σύμφωνα με την απόδοση των παικτών κατά την 9η αγωνιστική της Α2:

1. Σάκης Καρύδας: Ο έμπειρος γκαρντ αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο πάνω στον οποίο στηρίχθηκε η σπουδαία νίκη του Κόροιβου επί της ΑΕΚ. Με 15 πόντους (4/4 β., 4/6 διπ., 1/2 τριπ.), αλλά και 8 ασίστ και 2 κλεψίματα, ο Καρύδας αποτέλεσε τον "μαέστρο" της ομάδας της Ηλείας.

2.

Κώστας Δέδες: Τη καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο γκαρντ του Παγκρατίου. Ο 27χρονος άσος πρωταγωνίστησε στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη των "ροσονέρι" επί των Ικάρων Σερρών, καθώς μπορεί να ήταν σχεδόν άποντος στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ήταν "πολυβόλο". Με 23 π. (9/10 β., 1/1 διπ., 4/8 τριπ.), αποτέλεσε τη βασική απειλή για το αντίπαλο καλάθι και του ανήκει μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας του Παγκρατίου.

3. Μίλαν Τρτιτς: Ο Ερμής Λαγκαδά επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο κόντρα στην Αγία Παρασκευή, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Σέρβο σμολ φόργουορντ. Ο Τρτιτς έκλεισε τον αγώνα με 20 πόντους (7/9 διπ., 2/3 τριπ.), ενώ προσέφερε και 7 ριμπάουντ και 1 κλ.

4. Δημήτρης Καλαμπάκας: Ήταν από τους παίκτες που παρέμειναν στη Καβάλα από το περσινό ρόστερ και φροντίζει να δικαιώνει τους διοικούντες που τον εμπιστεύθηκαν. Ο 24χρονος φόργουορντ έκανε πολύ καλό ματς στη Τρίπολη και ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη επί του Αρκαδικού με 19 πόντους. (6/6 β., 2/4 διπ., 3/3 β.), αλλά και 3 ριμπ., 2 κλ.

5. Μιχάλης Καμπερίδης: Ο Φιλαθλητικός πέτυχε μια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη επί του ισχυρού Φίλιππου Βέροιας και δεν ξέρουμε αν θα τα είχε καταφέρει αν δεν είχε στο ρόστερ του τον ταλαντούχο φόργουορντ/σέντερ. Ο 19χρονος άσος κυριάρχησε στη μάχη των ριμπάουντ με 16 κερδισμένα "σκουπίδια", ενώ πέτυχε 13 πόντους (5/7 διπ., 1/3 τριπ.), μοίρασε 4 ασίστ., και είχε και 2 κλ, 1 κοψ.

Προπονητής της αγωνιστικής - Βασίλης Νιπεργιάλης

Όταν κερδίζεις τη "Βασίλισσα" ΑΕΚ δύο φορές μέσα σε λίγους μήνες (Κύπελλο και πρωτάθλημα), τότε δεν μπορείς παρά να αποκτάς σημαντικά "παράσημα". Ο Βασίλης Νιπεργιάλης δικαιούται τον τίτλο του κορυφαίου κόουτς της αγωνιστικής, αφού υποχρέωσε την ΑΕΚ στη πρώτη φετινής ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα ο Κόροιβος, μπήκε και πάλι δυναμικά στη διεκδίκηση της ανόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα