To 3o ημίχρονο της Α1...

Πάει και η 3η αγωνιστική της Α1 λοιπόν που είχε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία αλλά όχι κάτι τρομερό και βασικά είχε ηρεμία. Στο ντέρμπι της Αθήνας και του κοινού ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο με την ΑΕΚ με 92-58 και με 54-24 από το ημίχρονο και κρατά ότι ξεκούρασε όλους τους παίκτες του τους βασικούς αλλά βασικά

κρατά τις 13 ασίστ του Μποχωρίδη που ....ντύθηκε Διαμαντίδης. Ακόμα ότι Παππάς και Γιάνκοβιτς με 34π είναι φέτος βασικές του επιθετικές αιχμές και βαρόμετρα. Η ΑΕΚ απογοήτευσε χωρίς πάθος και διάθεση και με μικρή έως ελάχιστη βοήθεια από τους Αμερικανούς της.
Ο Ολυμπιακός μεσημεριάτικα με τον Κολοσσό έδειξε να πιάνει με την ώρα τον σφυγμό του υγιή κόσμου καθώς μάζεψε 2000 με οικογένειες και παιδιά. Αγωνιστικά είχε εκρήξεις με τον Κολοσσό να παλεύει μέχρι το 30 και μετά να ανοίγει η διαφορά μέχρι το τελικό 93-65 από το 58-52. Κρατά τον εξαιρετικό Αγραβάνη με 16π ενώ από την άλλη πλευρά λαβράκι είναι ο Αμερικανός πόιντ Μάικ Τζέιμς που είχε 28π με εξαιρετικά ποσοστά.


Την νίκη της αγωνιστικής πέτυχαν τα Τρίκαλα που διέσυραν με 98-60 τον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης (!) σε αποτέλεσμα και διαφορά εκτός λογικής καθώς οι Νεοσμυρνιώτες που ψάχνουν προπονητή ήταν και ενισχυμένοι. Με το καλημέρα όμως και χωρίς προετοιμασία λόγω και των προβλημάτων φάνηκε ότι ειναι στα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό (!) κουβαλώντας ήδη δύο κάκιστες ήττες από Κολοσσό και Τρίκαλα εντός έδρας. Η Κηφισιά με ελληνικό και πάλι χρώμα είχε και διαφορές 15-20π και πέρασε εύκολα από την Ελευσίνα με 79-68 με τους γηπεδούχους χωρίς νίκη με 0/3 αλλά με δύσκολο πρόγραμμα και συνεπώς δεν υπάρχει θέμα αλλαγών. Κορυφαίος της Κηφισιάς και πάλι ο υγιής πλέον Μαυροειδής με 20π και 12ρ. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το αήττητο παντού καθώς σε μια ματσάρα στην Δράμα με ανατροπής νίκησε με μεγάλη τρίποντο του Χαραλαμπίδη στα 40'' τον ΚΑΟΔ με 68-64. Ματσάρα είχαμε και στην Αμαλιάδα με μικρές διαφορές για τον Κόροιβο με τα τρίποντα(7 μαζί) Μαγκέιτ και Γιαννακίδη, αλλά η φροντ λάιν των κρητικών με Κράβιτζ(συνεχόμενοι πόντοι στο τέλος), Σάφτεναρ και Φαγέ που έβαλαν περισσότερους από την περιφέρεια , έδωσε ένα σημαντικό διπλό στον ΑΓΟΡ με 75-72 με ένα 17-11 στην 4η περίοδο. Τέλος στο Παλέ ο Άρης είχε και διαφορές 15π και απλά χαλάρωσε στο τέλος αλλά με την άμυνα νίκησε εύκολα με 69-64 τον μαχητικό Απόλλωνα που οι μπόμπερ του Γκαλογουέι και Πεν έμειναν στα ρηχά αλλά είχε και την απουσία του Σκορδίλη. Καλός στο ντεμπούτο του για τον Άρη ο Αντεμπόγιε με 12π ενώ οι πατρινοί είδαν βελτίωση από Φιτζπάτρικ και Μπατή .

Keywords
Τυχαία Θέματα