ΑΕΚ: Θέλει πρωταθλητή του ΝΒΑ...απογοητεύουν οι ξένοι!!! (vid)

Η εικόνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο χθεσινό (26/10) κατ' ευφημισμό ντέρμπι ήταν άκρως απογοητευτική, με τους ξένους της Ένωσης να απογοητεύουν ο ένας μετά τον άλλο, με τον καλύτερο να είναι ο Βερνόν Γκούντριτζ με 8 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 κοψίματα, ο οποίος αναμένεται να αντικατασταθεί. Πολύ κακός ήταν ο Κασμίρ Ράιτ με 0/5 σουτ, 2 ασίστ και 2 λάθη, ενώ ο Ντέιβιντ Κάιλς είχε 8 πόντους με 5/7 βολές και 1/3 τρίποντα. Μέτριος ήταν και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς με 2 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Γκάρετ

Ουίλιαμσον.

Με τέτοια συγκομιδή από τους ξένους της η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου σίγουρα δεν μπορεί να περιμένει πολλά, ενώ έχει μπει σε διαδικασία για να βρει τον αντικαταστάτη του Βερνόν Γκούντριτζ. Η περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Ντέξτερ Πίτμαν (2,08 - 26 ετών) ο οποίος αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση για την Ένωση. O Πίτμαν, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τους Χοκς, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στην τελική τους 15αδα, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Πουέρτο Ρίκο και συγκεκριμένα στην Κασίκες Ντε Χουμακάο όπου σε 25 παιχνίδια είχε 12,6 πόντους και 7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αποφοίτησε το 2010 από το Τέξας (με 6,6 πόντους και 3,9 ριμπάουντ ανά αγώνα στην κολεγιακή του καριέρα) και επελέγη στο 32 του ντραφτ από το Μαϊάμι. Έπαιξε δυόμισι χρόνια στο Μαϊάμι και εν συνεχεία πέρασε για λίγο από Γκρίζλις και πέρσι έπαιξε στους Χοκς. Σε 53 ματς στο ΝΒΑ έχει 2,3 πόντους και 1,8 ριμπάουντ σε 6,9 λεπτά κατά μέσο όρο. Έχει περάσει επίσης από το NBDL (παίζοντας και στο All Star Game του 2011) και για λίγο από Κίνα (2013) πριν μεταβεί στο Πουέρτο Ρίκο.

Εκτός από την περίπτωση του πρωταθλητή του ΝΒΑ...Ντέξτερ Πίτμαν, στην Ελλάδα βρίσκεται απο χθες (Κυριακή 26/10) o Κάρλ Ίνγκλις ο οποίος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, και αναμένεται σήμερα (27/10) να έχει τις τελικές συζητήσεις ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα