#Rio2016: Γιουλ «Νικάμε την Αργεντινή ή πάμε σπίτι»

Η Ισπανία με την επιβλητική νίκη της επί της Λιθουανίας με 50 πόντους διαφορά, απέδειξε ότι στα δύσκολα δείχνει χαρακτήρα και δεν τα παρατά εύκολα.

Ο επόμενος αγώνας απέναντι στην Αργεντινή μπορεί να της εξασφαλίσει την πρόκριση και όπως τόνισαν και οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λιθουανία, ή παίρνουν τη νίκη ή γυρνάνε στην πατρίδα τους.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ δήλωσε ότι: «Ήμασταν ανόητοι που περιπλέξαμε τα πράγματα και τώρα πρέπει να παίξουμε με την μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση και να νικήσουμε έναν πολύ σκληρό και νευρικό αντίπαλο,

όπως είναι η Αργεντινή. Διαφορετικά, θα πάμε σπίτια μας».

Στην συνέχεια ο Ρίκι Ρούμπιο υπογράμμισε ότι: «Αυτή η ομάδα όταν βρίσκεται στα σχοινιά, ανταποκρίνεται καλύτερα. Επειδή ποτέ δεν σταματάμε να πιστεύουμε. Χάσαμε τα δύο πρώτα παιχνίδια, δεν παίξαμε καλά, όμως χάσαμε λόγω μικρών λεπτομερειών στο φινάλε».

Τέλος ο Σέρχιο Γιουλ τόνισε ότι: «Η αποστολή μας την Δευτέρα είναι απλή: Νικάμε ή πάμε σπίτι! Στη συνέχεια, εφόσον κερδίσουμε, θα δούμε τον αντίπαλο που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ώστε να προχωρήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα