Το στοίχημα της Κυριακής

Αλλη μια μέρα με ξεκάθαρα φαβορί άρα και με αναζήτηση ισορροπιών στο χάντικαπ είναι η σημερινή στους αγώνες του Ολυμπιακού τουρνουά.

Οσο ζορίζονται οι ΗΠΑ, τόσο πέφτουν τα πλεονεκτήματα των... κανονικών αντιπάλων τους. Εστω κι έτσι, παραμένει στο ψηλό 18,5 αυτό με τους Γάλλους που είναι ό,τι πιο ταιριαστό στα αθλητικά προσόντα των Αμερικανών, αλλά παραδοσιακά και λίγο αφελείς. Θα τους πιστέψουμε όμως τους Γάλλους ότι θα κοντράρουν, θα πάμε στο

διπλό με χάντικαπ και στο 1,85.

Το Αυστραλία – Βενεζουέλα μας προσφέρει έναν συμαθητικό άσο στους 22,5 πόντους και σε τιμή αουτσάιντερ 1,93 αφού οι Αυστραλοί είναι και καλοί και σταθεροί, αντίθετα η Βενεζουέλα δεν πείθει για το παραμικρό.

Φινάλε με Σερβία – Κίνα και το 25,5 είναι πολύ οριακό. Οσο θέλουν θα το πάνε οι Σέρβοι, λογικά κάπου εκεί θα φτάσει το ματς, ίσως αξίζει πιο πολύ το όβερ 160,5 αφού και αυτό το ματς των Σέρβων αναμένεται να ανοίξει.

Στο γυναικείο που είναι πολύ πιο απρόβλεπτο τουρνουά από πλευράς αποτελεσμάτων, θα πάμε με το διπλό με χάντικαπ 7,5 πόντων του Καναδά με την Ισπανία ποντάροντας στο ότι θα κοντράρουν οι Καναδέζες και παίρνοντας το 1,87 που δίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα